Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emenike, "Fenerbahçe için savaşmak ve performansımı ortaya koymak zorundayım" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertlilerin sezon başında Rusya'nın Spartak Moskova takımından transfer ettiği Emenike, FB TV'ye yapığı açıklamada, Fenerbahçe'de daha yeni olduğunu bu yüzden kendini ispatlamasının zaman alabileceğini belirtti.

        2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya'nın Etiyopya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol birden atan Emenike, milli takımda 2 yıldır birbirini çok iyi tanıyan arkadaşlarıyla oynadığını vurgulayrak, şunları ifade etti:

        "Nijerya Milli Takımı'nda 2 yıldır aynı oyuncularla oynuyoruz ve birbirimizi artık çok iyi tanıdık. Bu nedenle orada çok iyi bir performans gösteriyorum. Fenerbahçe Ailesi'ne yeni katıldım. Belki bu yüzden, gerek takım arkadaşlarıma, gerekse hocama kendimi tam ispatlama şansı bulamadım. Fenerbahçe için savaşmak ve performansımı ortaya koymak zorundayım. Beraber hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin farkındayım."

        Sarı-lacivertlilerin, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar gününde Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacakları maçı da değerlendiren Nijeryalı golcü futbolcu, "İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İnancım şu şekilde; Kayseri'ye gideceğiz ve 3 puanı alacağız. Benim için en önemli şey ve isteğimiz, 3 puanı almak" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ