15 Temmuz akşamından kalma beton bloklar kaldırılmayı bekliyor
Trabzon'un Araklı ilçesi Trabzon Caddesi üzerindeki Askerlik Şubesi önüne 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesi konulan beton koruma blokları ulaşımı olumsuz aksatıyor. Beton koruma blokları hem ulaşıma engel oluyor hem de darbe döneminde alınan önlemleri hatırlattığı için bazı vatandaşlar tarafından rahatsız edici bulunuyor.
Işıklardan hareket eden araçlar, yaklaşık 50 metre sonra askerlik şubesi önünde tek şeride düşmek zorunda kalıyor. Yoldaki daralma ulaşımı aksatabiliyor. Ayrıca aynı noktada yaya geçidi bulunuyor. Ani durmak zorunda kalan araçlar, tek şeride düşülmesi nedeniyle manevra yapmakta zorlanıyor ve zaman zaman kazalar yaşanıyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.