Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası 2020 telefon numarası kaç? Direk bağlanma numarası - Merak Edilenler Haberleri

        Türk Telekom müşteri hizmetleri, internet ya da telefon hattında yaşanılan sorunların çözümü için aranıyor. Telekom müşteri hizmetlerine dair tüm ayrıntıları makalemizin devamında bulabilirsiniz.

        Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası 2020 Kaç?

        Türk Telekom müşteri hizmetleri 444 1 444 numaralı hattır. Bu numaradan Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşarak tüm soru ve sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

        REKLAM

        Ttnet Prime Müşteri Hizmetleri Nedir?

        Ttnet Telekom Prime müşteri hizmetleri, Prime müşterilerine hizmet veren müşteri hizmetleridir. Ttnet Prime müşterileri 444 4 375 numaralı hattan Prime müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirler. Yurtdışında bulunan Türk Telekom Prime müşterileri +90312 444 4 375 numaralı hattan Prime müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirler.

        Türk Telekom İnternet Arızası Numarası Kaç?

        Türk Telekom internet hizmetinizde arıza ve aksaklık meydana geldiğinde 444 5 444 numaralı Türk Telekom kurumsal müşteri hizmetlerine ulaşarak arıza kaydı ve onarım talebi oluşturabilirsiniz.

        Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Ücretli mi?

        444 1 444 nolu Telekom müşteri hizmetleri numarasını aradığınızda standart tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

        Yurtdışından Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Nasıl Aranır?

        Yurtdışındaysanız ve Türk Telekom müşterisi olarak müşteri hizmetlerinden destek almak istiyorsanız tüm konulardaki soru ve sorunlarınız için Türk Telekom müşteri hizmetlerine +90 555 1 500 500 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Hattınız faturalı ise yurtdışından yaptığınız Türk Telekom müşteri hizmetleri aramalarınız çağrı başına 45 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ