Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Vitoria: 1 - Atletico Paranaense: 2 - Futbol Haberleri

        Vitoria ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Joao Gabriel, Lucas Ribeiro, Fabiano, Jeferson, Ramon, Willian de Farias, Leo Sousa Pereira, Lucas Fernandes, Leonardo, Rhayner, Erick

        Atletico Paranaense takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Aderbar Santos, Jonathan, Marcio Azevedo, Wanderson, Leo Pereira, Raphael Veiga, Roni, Bruno, Marcelo, Camacho Aguiar, Pablo

        Atletico Paranaense, 26. dakikada Ramon ile tabelayı 0-1 olarak değiştirdi. İlk yarı 0-1 sona erdi. İlk 45 dakikada Atletico Paranaense futbolcuları Bruno, Leo Pereira ile Vitoria futbolcusu Rhayner sarı kart gördü. 86. dakikada Bruno ile Atletico Paranaense tabelayı 0-2 olarak değiştirdi.

        Dakika 90 olduğunda Neilton, Vitoria adına ilk golü attı.

        İkinci yarıda Atletico Paranaense oyuncusu Jonathan ile Vitoria oyuncuları Jeferson, Lucas Fernandes sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Vitoria takımında Willian de Farias, Erick, Rhayner oyundan çıkarken Yago, Nickson, Neilton mücadeleye dahil oldu, Atletico Paranaense takımında ise Raphael Veiga ve Marcelo çıktı, Marcinho ve Nikao girdi. Mücadele 1-2 bitti.

        Karşılaşmanın 89. dakikasında Vitoria oyuncusu Jeferson kırmızı kart gördü.

        İddaa 239 koduyla açtığı bu maçta Atletico Paranaense kazanır bahsine oynayanlara 2.30 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ