Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları 4 Aralık 2016 Hangi burçları neler bekliyor? İşte yorumlar!

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün ve hafta başı Ay, Kova burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği ve topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu birkaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve bu organlarla ilgili operasyonlardan kaçınmalıyız. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için harika günler.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda çok rahat harekete geçecek, arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlarda duygusal olarak rahat edeceksiniz. Sevdiklerinizle bağlantılarınız bugün çok kuvvetli akabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve iş hayatınızda çok çabuk gaza gelip hırslı yanlarınızla işlerinizi kolay organize edeceksiniz. Önsezilerinizi doğru kullanarak göz önünde olacağınız yerlerde doğru kararlar vermeye yatkınsınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli yönlerinizle dış ortamlarda bulunma isteğinizin yüksek olması nedeniyle ağır yükümlülükler altına girmek istemeyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda başkalarından farklı düşünecek ve mutlu hissedeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda herkesle barış halinde olabilir, sevdiklerinizle ortak paranızı değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızdaki farklı yaklaşımlar kendinizi rahat hissetmenize neden olacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün gerek yakın çevre ilişkilerinizde, gerekse özel hayatınızda ortaklaşa hareket etmek isteyebilirsiniz. Seyahatler ve devamlı hareket halinde olmak sizi hayata daha fazla bağlıyor. Yeni planlar peşindesiniz

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük yapmanız gereken işlerde önceliğiniz parasal konuları halletmek olmalı. Günün geri kalanında harcamalarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizle bağlantılarınızda birbirinizi anlamak zor olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli konu ve olaylar içinde yer almak isteyebilirsiniz. Hayat girişimleriniz açısından sizi destekliyor. Özel hayatınızda rahat hareketleriniz ve tavırlarınız sevdiğiniz insanla daha fazla yakınlaşmanıza neden olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün enerjinizi aile hayatınızda harcamak isteyebilirsiniz. Ailenize verdiğiniz sözler sizin kişisel beklentilerinizle uyuşmasa bile işlerinizi kolayca toparlamasını bileceksiniz. Keyifli bir gün olacak, tadını çıkarın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle, sosyal ortamlarda bulunmak ve eğlenceli işlerin peşine düşmek isteyebilirsiniz. Hayat girişimlerinizde güzel gelişmeler altındasınız. Bazı arkadaş ilişkilerinizde birtakım zorlanmalar görülebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda durmayı tercih ettiğiniz bugünlerde iş hayatınızdaki gelişmeler sizi hareketlendirebilir. Arkadaş çevrenizle bazı anlaşmazlıklarınız olsa bile durumları hiç zorlanmadan toparlamayı başaracaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitim ve seyahatle ilgili girişimlerinizde rahat hareket edeceksiniz. Toplum önünde bazı ilişkilerinizde daha naif davranmalısınız. Farklı düşünceler ve duygular zor işlerinize daha kolay adapte olmanızı sağlayabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün daha çok hayal kurmak ve kendinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Psikolojinizi çabuk değiştiren konu ve olaylarla daha fazla ilgili olacaksınız. Maddi konularda hemen kararlar almak isteyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ