Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 5 Aralık Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları! Burçları neler bekliyor? İşte burç yorumları

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya Ay, Kova burcundayken, sosyal işlerimizin ve toplumsal konuların üzerine eğilerek giriş yapacağız. Bugün hızlı ve acele kararlar devrede olabilir. Çarşamba günü ilişkilerimizde özgür bir dönem başlıyor. Çarşamba ve cuma günü aktif enerjimizle olayları önemli fırsatlara bağlayabiliriz. Hafta sonu hayat bizi girişimlerimiz konusunda kısıtlayabilir. Sorumluluklarımızı tamamlayalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ilişkileriniz aktif olacak. Çabuk harekete geçme isteğiniz çevrenizi zorlayabilir. Ortaklı atılacak adımlarda hayat size güzel seçenekler sunacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınızda çok hızlı adımlar ve kararlar hayatınızın merkezinde olabilir. İş gelişmeleriniz ve beklentilerinizin karşılanması bu hafta sizi rahatlatacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya güçlü fikir alışverişleriyle başlıyorsunuz. Bu hafta oldukça enerjik etkiler sizi bekliyor. Özel hayatınızda kendinizi değerli ve şanslı hissedebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftanız ödeme ve harcama konularında atılacak hızlı adımlarla başlıyor. Kalabalık yerlerde kavgalardan uzak durun. Huzuru ailenizde bulacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde sabırsız ve sabit fikirli davranışlarınızla karşı tarafı zorlamamaya özen gösterin. Ortaklaşa atılacak her tür adımda hayat sizi destekliyor.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya günlük iş ritminizdeki hızlı tempoyla giriş yapacaksınız. Bu hızlı akış günlük işlerinizi toparlamanıza yardımcı olsa bile sizi içten içe sinirli kılabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize karşı biraz sabırsız olabilirsiniz. Çocuğunuza karşı anlayışı elden bırakmayın. Aşk hayatınızda sizi destekleyen önemli etkiler devreye girecek.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizle hareket edeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda her şey havada olabilir ama bu sizi korkutmuyor. Güzel kapılar aralanacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sürekli koşturacağınız bir gün sizi bekliyor. Agresif tutumlarınız insanları gerebilir. Bugün, hayatınıza pozitif etki eden insanlardan yardım alabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni haftaya parasal konulardaki koşturmalarınızla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki fırsatlar bu hafta daha planlı hareket etmenize neden olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yoğun bir hafta girişine hazırlıklı olun. Uzak bağlantılarınızdan alacağınız destekle, eğitim, seyahat ve önemli işlerinizde önemli ilerlemeler yaşanacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayatın kendisinde değil ama düşüncelerinizde sabırsızlığın izlerini bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda önemli açılımlarınız olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ