Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (20 Aralık 2016)

        Bugün Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamalıyız. Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organları fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık sorunlarını gidermek için ısırgan otu çayı içebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinizle göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi keyifli hissedebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınızı kontrol etmek ve keyfi harcamalar yapmak arasında kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızından daha fazla destek bekliyorsunuz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tüm işlerinizi hızlıca halledip geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. Ev hayatınızdaki dengeyi iyi sağlayın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. İletişim trafiğiniz hızlanacak. Bugün, sevdiğiniz insanla olan bağınız güçlenebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Gün boyunca sevdiklerinizi kontrol etme arzunuz yüksek olabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde birtakım konularda kolay etkilenebilirsiniz. Kendi kafanıza göre hareket etme isteğiniz sizi canlı ve hareketli kılacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınız önemli ve detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Etrafınızda olup biten olaylar bugün sizi rahat bırakmayacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Hayatınızı ve maddi konuları gözden geçirirken çevrenizden destek alabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi istekleriniz ve toplumun beklentileri arasında kalabilirsiniz. Ailevi konulardaki sıkıntılarınızı gözünüzde fazla büyütmeyin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, olayları gözünüzde fazla büyütmeyin ve kişisel algılamayın. Başkaları tarafından yeterince anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ödemeleriniz kafanıza göre hareket etmenizi zorlaştırabilir. Bugün, iş hayatınızda beklediğiniz desteği rahatlıkla alabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve özel hayatınızda çatışmalar oluşabilir. Bazı önemli sorumluluklarınız hayatınızı dilediğiniz şekilde yaşamanıza engel oluyor.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ