Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Üniversiteli kız intihar etti

        Kocaeli Üniversitesi Pazarlama Bölümü 1.sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Arzu Güngör, erkek arkadaşı ile telefonda mesajlaştıktan sonra evin çatı katından atlayarak canına kıydı.

        Gökhan KARABULUT/ KOCAELİ (AHT)

        Kocaeli merkezde Kozluk Mahallesi Kayseri Sokak Şato Apartmanı'nda kız arkadaşları ile birlikte aynı evi paylaşan Arzu Güngör, erkek arkadaşı ile telefonda mesajlaştıktan sonra oturduğu 5 katlı evin çatı katından atlayarak intihar etti.

        İstanbul Maltepe ilçesi Gülsuyu Mahallesi'nde yaşayan ve yurtdışında işçi olarak çalışan İbrahim ile Nazire Güngör çiftinin 5 çocuğundan biri olan Arzu Güngör, beton zemine çakılarak olay yerinde hayatını kaybetti.

        Erkek arkadaşı ile arasındaki sorun nedeniyle tartıştıkları öğrenilen Güngör'ün okul arkadaşları acı haberi aldıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesi morguna akın etti. Hastanenin kapısında bekleyen arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Genç kızın cansız bedeni otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Güngör'ün erkek arkadaşının da ifadesine başvurulması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ