Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Dr. Şadi Yazıcı şehit aileleri ve gazileri ağırladı

        - Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: "Bu vatan kanla elde edilmişse, kolay kolay kimsenin alamayacağını bilmesi lazım"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehit ailelerini ve gazileri yemekte ağırlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Bu vatan kanla elde edilmişse, kolay kolay kimsenin alamayacağını bilmesi lazım" dedi.

        Tuzla Belediyesi, 15 Temmuz Destanı anma etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi ailelerine akşam yemeği verdi. Ay Yıldız Sosyal Tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Başkan Yazıcı, onlarla sohbet etti. Programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

        Yemekte konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 15 Temmuz hain darbe girişimine ve milletin yazdığı kahramanlık destanına değindi.

        Başkan Yazıcı, "Biz geçmişten beri bu devlet ve millet olarak bir vatan elde ettiysek büyük bedeller ödemişiz. 15 Temmuz'da cereyan eden hadiseler bize asla geçmişten gelen, bedel ödeyerek buraya gelmiş atalarımız dahil bu vatandan vazgeçmeyeceğimizi hem dünyada herkese hem de içimizde de 15 Temmuz'dan sonra halen hainler varsa onlara bir daha duyuyoruz ki, asla bu vatan kanla elde edilmişse kolay kolay kimsenin alamayacağını bilmesi lazım. Bu birlik ve beraberlikle elde edilebilecek bir durumdur, bir zaferdir. O nedenle öncelikle ben Rabbim'den birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve bozmaya çalışanlara fırsat vermesin diye dua ediyorum. Ve bunu da bozmaya çalışacaklara asla müsaade etmeyecek olan bir milletin evlatları olarak ve onlara hizmet eden kardeşleri olarak da size hizmet eden kardeşleriniz olarak da onur ve gurur duyuyorum" dedi.

        "15 Temmuz'da yaşananları Allah bir daha bize yaşatmasın"

        Birlik ve beraberlikle tüm zorlukların aşılabileceğini ifade eden Başkan Yazıcı, "Gerçekten çalışmak ve gayret etmek ve herkesin kendi çabasıyla, kimisinin duası ile kimisinin yaptığı işiyle herkes yaptığı işi en iyi yaptığında yeri geldiğinde bu millet için can vermeye hazır olan bütün bireylerin hazır olduğunu ortaya koyan yürekli bir milletin olduğunu da inanıyoruz. Birlik ve beraberlik olduğunda da başaramayacağımız hiçbir hedef yoktur. 15 Temmuz'da yaşananları Allah bir daha bize yaşatmasın" diye konuştu.

        (MB-HB-BA-Y)

        15.07.2017 08:54:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler