Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Krasiç Juve'ye çok yakın! - Futbol Haberleri

        Serie A'da yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamayı isteyen Juventus'ta hedefe ulaşabilecek kadronun kurulabilmesi için transfer komitesi yoğun çaba harcıyor.

        İtalyan spor gazetelerinde yer alan haberlere göre, adı Fenerbahçe ile de anılan CSKA Moskova'nın Sırp oyuncusu Milos Krasic'in Juventus'a yakın olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı takımın genel direktörü Giuseppe Marotta'nın Sırp oyuncu için 13,5 milyon avroluk teklif yaptığı ifade edilirken, bu teklifle Juventus'un Krasiç'e bir adım daha yaklaştığı kaydedildi.

        Haberde, Krasiç'e talip diğer takımların fiyat yükseltmesi ve CSKA Moskova'nın bu konuyu düşünmek istemesi sonucunda Juventus'un geçen hafta geri adım attığı bilgisi de hatırlatıldı.

        Transferin 14 ya da 15 milyon avroya sonuçlanabileceği yazılan haberlerde, Juventus'un Krasiç'i transfer etme konusunda çok istekli olduğu, ancak transferde ilerleme kaydedilmesinin Rus ekibinin tavrına bağlı olduğu bildirildi.

        MARTİNEZ TRANSFERİ KRASİÇ'E BAĞLI

        Gazeterlerde yer alan haberlerde, genel direktör Marotta'nın Catania'nın Uruguaylı golcüsü Jorge Andres Martinez için temaslarını yoğunlaştırdığı yazıldı.

        Martinez için Catania'nın 15 milyon avro istediği, ancak Juventus'un indirim talebine Sicilya ekibinin olumlu yanıt verdiği ve transferin gerçekleşmesi için CSKA Moskova'nın Krasiç hakkında vereceği kararın beklendiği belirtildi.

        Catania'nın sportif direktörü Pietro Lo Monaco da yaptığı açıklamada, en geç hafta sonu Martinez'in gelecek sezon hangi formayı giyeceğinin belli olacağını söyledi.

        Bu arada, transfer döneminin başında Udinese'den Simone Pepe'yi kiralayan Juventus'un bu takımda forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler ile de ilgilendiği iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ