Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Darbe girişiminin ikinci adamı Kemal Batmaz'ın Beykoz'daki evi görüntülendi
        1

        15 Temmuz Darbe girişiminin ikinci ismi olduğu tespit edilen Kemal Batmaz'ın Beykoz'daki evi ortaya çıktı.

        2

        Batmaz'ın her zaman kullandığı taksi durağında, FETÖ konusu açıldığında, "Kafanızı takmayın her şey düzelir" dediği öğrenildi.

        3

        15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci ismi Batmaz'ın evinin çevresinde yaşayan vatandaşlar, Batmaz hakkında konuştu.

        4

        Batmaz'ın evinin yakınındaki her zaman kullandığı taksi durağındaki taksi şoförleriyle sohbet ettiği öğrenilirken, FETÖ konusu açıldığında, Batmaz'ın taksicilere "Kafanızı takmayın her şey düzelir" dediği öğrenildi.

        5

        "FETHULLAH GÜLEN'LE BU 17 ARALIK KONULARINDAN 'HER ŞEY DÜZELİR' DİYORDU"

        Taksi durağında araç beklediği zamanlar güncel hayatla ilgili konuştuğunu söyleyen taksi şoförü Mustafa Avşar şunları söyledi:

        6

        "Bizim taksi durağını kullanıyordu. Buradan gidip geliyordu. Gayet mütevazi bir adamdı. Gelirdi, arada bir muhabbetimiz de olurdu. Bildiğim kadarıyla emlak işleriyle uğraşıyordu. Bir iki defa noterci gelmişti buraya onları götürdük. Genelde Ataşehir taraflarına, Ümraniye, Ataşehir, Dudullu taraflarına gidiyordu.

        7

        Fethullah Gülen'le, bu 17 Aralık konularından bir iki defa mevzuumuz oldu ama kendisi pek bir şey söylemedi. 'Her şey düzelir' diyordu. 35-40 yaşlarındaydı, evliydi. Ben onu bir defa yanında bir bayan ve çocukla görmüştüm. Başka görmedim."

        8

        "KAYNAK HOLDİNG GİBİ ACAYİP İSİMLERİ OLAN YERLERE GÖTÜRÜYORDUK"

        Kemal Batmaz'ı taşıyan taksicilerden Bilal Şaki, Batmaz'ı Ataşehir'de camlı binaların, holdinglerin olduğu yerlere götürmüşlüğü olduklarını söyleyerek şunları dile getirdi:

        9

        "15 Temmuz'dan beri yani 2 aydan beri yok. Kendisini 6 ay öncesine kadar taşımışlığımız var. Ama televizyonda görünce nasıl yani biz bu adamı taşımışız, yani nasıl aynı ortamda bulunmuşuz.

        10

        Ataşehir'e falan camlı binalara, holdinglere götürmüşlüğümüz olmuştur. Kaynak Holding gibi acayip isimleri olan yerlere götürüyorduk.

        11

        Ataşehir'in aşağısında dizi çekimlerinin olduğu yerlere bırakıyorduk. Samanyolu TV'yle ilintili falan diye orayı düşünüyordum yani." (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ