Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bir ülkenin ruhuna tecavüz etmek bu kadar ucuz mu?

        BİR başlık daha atayım: Bir ülkeyi "tecavüz ve ensestle" kirletmek bu kadar kolay olmamalı, eğer o ülkeyi yöneten bir devlet varsa!

        Manevi değerlere ve özellikle aile kavramına önem verdiğine inandığım Başbakan Erdoğan ve "Ben ailemi, çocuğumu, ülkemi seviyorum" diyen her Türk vatandaşına sesleniyorum:

        Ey Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler, ey Türk vatandaşları; birilerinin kapılarınızı kırıp evinize girmesi, aile ortamınıza sızması, çocuğunuzun bilincine ve bilinçaltına yerleşmesi bu kadar kolay mı? Buna izin verir misiniz? Gözünüzün önünde ailenizin, değerlerinizin taciz edilmesine neden hâlâ seyircisiniz?

        Değil misiniz! ÖYLESİNİZ! Her anlamda seyircisiniz...

        Nasıl mı? Ben anlatayım, siz karar verin...

        Sevgili dostlarım, bu ülkede sistem, "ahlaksızlığın" izlenme ölçümü perdesi altında pompalanması üstüne kurulmuş. Birileri "ensest pazarlıyor", TECAVÜZ saatlerce seyrettiriliyor, ahlaksızlık-hırsızlık-adam öldürme "ana motif" oluyor, bunları ölçen şirket "BUNLAR EN ÇOK İZLENİYOR" diye günlük raporlar çıkarıyor. Bu rapora esir olan "reklam veren" bilmiyor ki; kendi çocuğunu da zehirliyor. Bilmiyor ki; o pompalanan, "çok seyredildiği" rapor edilen "ahlaksızlık-seviyesizlik-kitapsızlık" bir gün gelip kendi evladını da vuracak. Bilmiyor ki; bir gün gelecek "o zırvalardan" zehirlenen biri, belki kendi canına mal olurken, bu içeriğin yarattığı bir canavar kendi öz kızına tecavüz edecek...

        Sevgili dostlar, TRT Genel Müdürü bu sisteme savaş açtı, benden başka kimse ses vermedi. TRT'nin açtığı davanın dosyasını okudukça görüyorum ki; sessiz kalarak, daha fazlasını yapmayarak "kendi çocuklarımın beynine, ruhuna, bilinçaltına" zehir salmışım. Ben bir babayım, sonucu ne olursa olsun, başıma ne gelirse gelsin, bu düzenle elimden geldiğince savaşmalıyım. Ben "babayım, vatandaşım" ya SİZLER! Buna "DUR" deme makamında oturanlar! ÜLKE ZEHİRLENİYOR EY EFENDİLER!

        Türkiye öyle bir tuzağa düşmüş ki; sınırı savunmanın, okul önlerine polis koymanın bir anlamı yok. Düşman "eve girmiş"! Düşman eve giren "dağıtım kanalını" kontrol altına almış. Onlar ne derse, neyi "isterlerse" Türk halkı "o zırvayla" zehirleniyor. Tecavüz "ailenin beraberce yemek yediği" saatlerde yayınlanıyor, ensest "bu saatte köpürüyor", üniversitelerde "Türkiye'nin sorunlarının tartışıldığı" programlar gece 1'de başlıyor. Neden? TİAK, AGB ve Türkiye'deki uzantıları böyle istiyor! Kim bu AGB, kim verdi bu yetkiyi? BELLİ DEĞİL!

        Sevgili dostlar, TRT'nin bu yabancı kuruma açtığı dava, korkutucu detaylar içeriyor. Bu şirketin 2500 deneği var, adresleri belli, kim oldukları belli, bazılarının daha önce hediye karşılığı manipülasyon yaptığı, bu isimlerin film şirketlerinin elinde olduğu TRT'nin yaptığı suç duyurularında çok açık ve net! Bir de TİAK yani Türkiye İzleme Araştırmaları Komitesi var ki; O AYRI BİR FELAKET!

        Sonuç: AGB'nin ölçümleme tekniğinin "model olarak eksik, hatalı ve manipülasyona" açık olduğunu Prof. Dr. Veysel Batmaz ve birçok uzman isim, kesin olarak bilimsel verilerle ortaya koydu. TRT, savcılığa verdiği dilekçede "manipülasyonu" kesin olarak ispatladı. Türkiye'deki "temsilcisini" televizyona çıkarayım bir görün! Ölçümlenen verinin sabaha kadar kimin elinde kapalı kaldığı yıllardır muamma! Bundan vahim fazlası var ama Türkiye hâlâ uyuyor!

        Son söz: Bu "hançer" böğrümüze sokulmuş ve yıllarca bize zarar vermiş! Buna "DUR" diyelim, başta medya sektörümüz olmak üzere "çocuklarımızın ruhuna tecavüz" edilmesinin önüne geçelim! Eğer onları ve ülkemizi gerçekten seviyorsak...

        Sayın Başbakan'a önemli çağrı: Çocuklarımızı bizden almak için kurulan bu düzeni yıkın! Durdurun bu ucu "dışarıda" manipülasyonu! Halkımız kaliteli, kendisini ve ülkesini yarına taşıyacak "içeriğe" kavuşşun, çocuklarımızın ruhuna, bilincine ve bilinçaltına tecavüz edenlerin önü kesilsin...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ