Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yarışmalar Star'da yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının Türkiye 2. Tur etabına bu olay damgasını vurdu...

        Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın juri üyeliği yaptığı programda dün akşam yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekildi.

        Yeşilmişik grubu sahnede gösterisini sunarken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı.

        SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

        Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan oldu.

        ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA

        Acun Medya'dan konuyla ilgili jet hızıyla bir açıklama geldi.

        Yapılan açıklama şöyle:

        "Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir.

        Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmiştir. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ