Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkekleri mutlu eden 9 cümle
        1

        1- Sen Bilirsin

        Bazen fikir verme, yorum yapma hakkını erkeklere bırakarak onlara ilişkide söz sahibi olduklarını hissettirebiliriz. Sen bilirsin, sen halledersin gibi sözler duymak erkekleri fazlasıyla mutlu edecektir.

        2

        2. Tabii ki Arkadaşlarınla Çıkabilirsin

        Erkekler bekarken sürdürdüğü arkadaşlıklarını evlendiklerinde bir ilişkiye başladıklarında da koparmak istemezler. Ancak bu bayanlar için pek de iyi bir durum değildir.

        3

        Ama eşinizi mutlu etmek istiyorsanız, sizle yeteri kadar zaman geçirdikten sonra arkadaşları ile de zaman geçirmesine izin verebilirsiniz.

        4

        3. Annen Haklı

        Gelin ve kaynanalar genelde geçinemeyebilirler ve erkek her zaman bu iki kadının arasında kalır. Zaman zaman eşinizin annesi ile ilgili güzel sözler söyleyerek, ailesinin evine gitmek isteyerek onu şaşırtıp mutlu edebilirsiniz.

        5

        4. Futbol mu? Bayılırım

        Erkeklerin büyük bir çoğunluğu futbola büyük bir ilgi besler.

        6

        5. Sana Güveniyorum

        İlişkide sevgiden önce gelen bir şey varsa bu da güvendir. Her birey güvenilmek ve sevilmek ister. Sevdiğinize güvendiğinizi, inandığınızı belli etmek onu her şeyden çok mutlu edecektir.

        7

        6. Geç Kalırsan Aramana Gerek Yok
        Erkekler bazen dışarıda zaman geçirmek isteyebilir. Kimi zaman arkadaşlarıyla kimi zaman bir başlarına, böyle gecelere ihtiyaçları vardır.

        8

        7. Sekreterin Çok Güzel

        Hepimiz eşimizin çevresindeki, iş ortamındaki arkadaşlarını görmek tanımak isteriz. Özellikle de varsa sekreterine karşı asla tavır almayın.

        9

        8.Sen 'Ondan' daha yakışıklısın

        İşte altın cümleniz... Bu sayede eşiniz, sevgiliniz sizin daireniz dışına çıkmak istemeyecektir.