Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Akıllara durgunluk veren ‘hırsız’ oylaması!

        Yusuf Kılıç / ykilic@htgazete.com.tr

        Gazete HABERTÜRK

        Gaziantep’te bir ilköğretim okulunda sık sık kalem ve silgilerin kaybolduğu bir sınıfta aynı zamanda sınıf öğretmeni olan kadın Türkçe öğretmeninin, hırsızı bulmak için öğrenciler arasında yaptırdığı oylama, kenttekileri şaşkına çevirdi.

        ‘HIRSIZ KİM’ ANKETİ!

        Olay Şahinbey İlçesi Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu’nda önceki gün yaşandı. Sık sık kalem ve silgilerin kaybolduğu iddia edilen 7. sınıfta, öğrenciler bu durumu aynı zamanda sınıf öğretmenleri olan Türkçe Öğretmeni Y.K.’ya bildirdi.

        İKİ AFACAN SUÇLANDI

        Öğretmen de hırsızı bulmak için öğrencilere “Sizce hırsız kim ya da kimler olabilir. Herkes şüphelendiği arkadaşının adını bir kâğıda yazıp bana versin” dedi. Öğrencilerin büyük çoğunluğu sınıfta haylazlıklarıyla ön plana çıkan iki çocuğun isimlerini yazdı.

        ÖĞRENCİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

        Öğretmen de iddiaya göre, iki öğrenciye “Arkadaşlarınız sizin hırsızlık yaptığınızı düşünüyor” dedi. “Hırsızlıkla” suçlanan çocukların psikolojilerinin bozulduğu, birinin yaşadıklarından dolayı sinir krizi geçirdiği ve ailesi tarafından özel bir hastaneye götürülerek tedavi ettirildiği öğrenildi. Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlatarak müfettiş görevlendirdi.

        Gazete HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ