Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Cenk Tosun ve Burak Yılmaz, zafer golünü Habertürk'e anlattı! - Futbol Haberleri
        1

        Millilerimiz, 2020 Avrupa Şampiyonası yolunda hedefine yürümeye devam ederken, İzlanda'yı 4-2 yendikten sonra Kadıköy'e oldukça iddialı gelen Arnavutluk'a karşı oldukça zorlandı.

        2

        Rakip sert ve agresif bir oyunla bir hayali gerçekleştirmek için büyük bir özveri ortaya koyarken, zaman zaman kalemizde büyük tehlikeler de yaratarak yüreğimizi ağzımıza getirdi.

        3

        Fakat maç içinde düzenden uzaklaşmayan ve son dakikaya kadar galibiyet için sabırla mücadele eden milli oyuncularımız Arnavut oyuncu Ismajli ile kalecileri Strakosha'nın anlaşmazlığı sonucunda 90. dakikada golü buldu ve tüm Türkiye'yi sevince buldu.

        4

        Gol esnasında Cenk'in yaptığı kafa vuruşunda top kaleye doğru giderken, Burak Yılmaz da topun kaleye girdiği ana kadar topu takip edip bu tarihi gole eşlik etti.

        5

        Burak'ın dokunması halinde hakemin ofsayt bayrağı kaldırma ihtimali üzerine Cenk'in topa vurduğu andan topun kaleye girdiği ana kadar geçen 2 saniye herkese neredeyse dakika gibi geldi.

        6

        Biz de Habertürk Spor olarak bu golün başrol oyuncuları Cenk Tosun ve Burak Yılmaz'a o anları sorduk ve futbolcularımıza da o anın tıpkı tüm Türkiye gibi oldukça uzun geldiğini öğrendik.

        7

        Cenk Tosun vurduktan sonra topun kaleye gittiği anla ilgili, "Çok yavaş gitti. Biraz korktum. Seke seke, tıngıl tıngıl kaleye yuvarlandı ama çok uzun bir süre gibi geldi" dedi.

        8

        Cenk, Burak'ın topa adeta eşlik etmesiyle ilgili de "Burak Abinin topa değmeyeceğine emindim ama top kaleye varır mı diye biraz korktum. Top kaleye girince de üstümden çok ama çok büyük bir yük kalktı" ifadelerini kullandı.

        9

        "ABİİİİİ!"

        Bize zaferi getiren ve gruptaki avantajımızı elimizde tutmamızı sağlayan golün bir diğer kahramanı Burak Yılmaz da sorumuza ilk olarak o anki şaşkınlığını çok güzel anlatan bir şekilde "Abiiii" diyerek karşılık verirken şunları söyledi: