Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 10'un laneti! Tam 45 milyon Euro! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a elenerek hedefsiz kalan Fenerbahçe'ye bir şok da Max Kruse yaşattı. Sarı-Lacivertliler'in sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Max Kruse sürpriz bir şekilde sözleşmesini tek taraflı feshetti.

        2

        3 yıllık sözleşmeye imza atan Max Kruse, henüz birinci yılı dolmadan ayrılmak istediğini kulübe iletirken, Fenerbahçe'de bir '10 numara' daha böylelikle hayal kırıklığı yarattı.

        3

        Büyük başarıla imza atan ve kulübün sembol isimlerinden biri olan Alex de Souza sonrası Sarı-Lacivertliler de Max Kruse de 10 numaralı forma altında dikiş tutturamadı...

        4

        Alex de Souza'nın 10 Ocak 2012'de Fenerbahçe kariyerine nokta koymasının ardından Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı 4 isim giydi... 10 numarasız geçen 3 sezonun ardından 2014/2015'in başında Sarı-Lacivertliler büyük beklentilerle Diego Ribas'ı renklerine bağlamıştı.

        5

        Gerek Alex'in vatandaşı olması gerekse Porto, Juventus ve Atletico Madrid gibi kulüplerle elde ettiği başarıla Diego Ribas, taraftarı bir hayli heyecanlandırmıştı.

        6

        "Yeni Alex olur mu?" beklentileri ile Fenerbahçe'ye gelen Ribas için 5 milyon Euro imza parası verilmişti. 2 sezon kaldığı Fenerbahçe'den 7 milyon Euro kazanan Sambacı, 3. yılını doldurmadan kulüpten ayrılmıştı.

        7

        Diego Ribas'ın vedası sonrası Fenerbahçe'de bu kez Robin van Persie, 10 numaralı formayı sırtına geçirdi. Pozisyonu olmadığı halde bu formayı giyen Hollandalı yıldız da performansıyla beklentilerin çok altında kaldı.

        8

        Fenerbahçe'nin 6.5 milyon Euro bonservis, toplam 12 milyon 700 bin Euro da yıllık ücret ödediği Robin van Persie'nin 10 numaralı formayı teslim ettiği isim ise Giuliano oldu.

        9

        Tıpkı Alex gibi Brezilya'nın Coritiba kentinde doğmuş ve 27 yaşındayken Fenerbahçe'nin yolunu tutan Giuliano, taraftarda ciddi heyecan yaratmıştı.

        10

        Diego Ribas ve Van Persie'ye oranla tribünlerin gönlünü daha kısa sürede kazanan Brezilyalı ilk yılında Alex gibi 20 numaralı formayı taşımıştı.

        11

        İkinci sezonun başında 10 numarayı alan Giuliano, sadece 2 maçta bu formayı taşımış sezon başında gelen teklif sonrası diğer iki 10 numara gibi kupa kaldıramadan Fenerbahçe'den gitmişti...

        12

        Kanarya'nın bonservisine 7 milyon Euro ödediği Giuliano, 2018-2019 sezonun başında 10 milyon 500 bin euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın yolunu tuttu.

        13

        Fenerbahçe’de oynadığı 41 resmi maçta 16 gol attı, 6 asist yapan Sambacının ardından bu kez bir Alman bu formanın sahibi oldu.

        14

        Fenerbahçe'nin 1.5 milyon Euro imzası, 3.5 milyon Euro yıllık ücret ödeyerek transfer ettiği Max Kruse, 3 sezonluk sözleşmeye imza atmasına rağmen henüz 1. yılı dolmadan kontratını tek taraflı feshetti.

        15

        Diego Ribas, Robin van Persie, Giuliano'nun ardından bir 10 numara Fenerbahçe kariyerini hayal kırıklığı ile noktalarken, Alex'in ardından bu formayı giyen 4 isim için Fenerbahçe'nin kasasından yaklaşık 45 milyon Euro çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ