Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gitsek, ne yapsak?
        1

        14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevdiğinizle dışarıda geçirmek istiyorsanız bu yazımız size! 14 Şubat'a günler kala restoranlardan otellere mekan önerilerini Habertürk okuyucuları için bir araya getirdik! Unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmeniz dileğiyle...

        2

        WOW İSTANBUL HOTEL

        14 Şubat Sevgililer Günü'nü aşk dolu geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği bir bir adres de İstanbul Wow Hotel. Arabesk müziğin başarılı ismi Serkan Kaya ve pop müziğin güçlü ismi Bendeniz, 14 Şubat’ta sevenleriyle buluşuyor.

        3

        W ISTANBUL

        Akaretler’de yer alan W Istanbul, 14 Şubat’ta hem konaklama paketleri hem de DJ performansları ile konuklarını eğlence dolu bir deneyime davet ediyor. Otelin Spa’sı Spa Soul, konuklarına uzak doğulu terapistleri ve çok çeşitli masaj paketleri ile özel seçenekler sunuyor. Otel ayrıca güne enerjik başlayabileceğiniz açık büfesi ile de misafirlerine zengin bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor.

        4

        SHERATON ISTANBUL CITY CENTER

        Sheraton Istanbul City Center'ın Restoranı Ney'i Lokma'da romantik bir akşam yemeğine kült aşk şarkıları eşlik ediyor. Levrek & somon tartar, tütsülenmiş patlıcan ezmesi üzerinde peynirli ravioli ile başlayan tadım, cevizli ve taze kekikli buğday risotto, fettuçini sebze ve shallot sosla sunulan ızgara dana madalyonla devam ediyor. Aşk dolu akşam yemeğinin tatlı finalinde ise mango sorbe, bitter çikolata kremi ve pötifurlara taze çekilmiş kahve çeşitleri ve aromatik çaylar eşlik edecek. Ayrıca otelde Sevgililer Günü'ne özel SPA paketleri de mevcut.

        5

        CONRAD İSTANBUL BOSPHORUS

        Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü için çiftleri, Boğaz manzarası ile öne çıkan Summit Bar&Terrace’a bekliyor. Conrad şefleri tarafından geceye özel hazırlanan, aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsüne canlı caz performanslarının eşlik edeceği gecede dileyen çiftler, otelde konaklayabilir. Be My Valentine menüsünün iki kişilik fiyatı 750 TL.

        6

        HILTON İSTANBUL BOMONTİ

        Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Uzak Doğu mutfağının lezzetlerinden oluşan menü seçeneği ile panoramik bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34 ve dünya mutfaklarından farklı tatları buluşturan füzyon menüsü ile The Globe, Sevgililer Günü’nü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyenleri bekliyor.

        7

        Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea Spa’sı çiftlere özel bakım uygulama paketleriyle, aşkınızın ihtiyaç duyduğu özeni yaşatacak. Cloud 34’ün Sevgililer Günü programı iki kişi KDV dahil 500 TL. The Globe’daki iki kişilik Sevgililer Günü menüsünün fiyatı KDV dahil 650 TL. Bakım paketinin iki kişilik fiyatı ise 620 TL.

        8

        HOOD MODA

        DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'nın teras katında yer alan Hood Moda, panoramik İstanbul manzarası eşliğinde romantik bir Sevgililer Günü sunuyor. Hood Moda'da Sevgililer Günü'nde sahnede Pelin Güneş olacak.

        9

        Mekanda yemek keyfinin ardından konaklamak isteyen çiftlere özel konaklama, spa ve kahvaltı paketi de sunulacak.

        10

        WYNDHAM ÇERKEZKÖY

        Himalaya tuzunu Türkiye’de ilk defa tüm alanlarda konsept olarak kullanan Wyndham Çerkezköy Oteli, farklı konseptlerdeki restoranları ve odalarıyla unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimi sunuyor.

        11

        Otelin SPA merkezinde, içerisinde 84 çeşit mineral barındıran Himalaya tuzu kürleriyle stres ve negatif enerjilerden arınma sağlanıyor. Otelde, Sevgililer Günü’ne özel konaklamasız gala yemeği kişi başı 190 TL’den başlıyor. Özel menüler eşliğindeki canlı müzik performansı da romantik anlarınıza eşlik ediyor. Sevgililer Günü’ne özel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı paketi 300 TL.

        12

        ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ

        Boğaz’ın üzerinde yer alan Çırağan Palace Kempinski İstanbul Presidential Süit’te bir gece konaklayacak olan çifte, unutulmaz bir deneyim sunacak. Deneyim Sevgililer Günü’ne özel ikramlarla başlıyr.

        13

        Ardından süitte masaj ve kuaför hizmeti verilecek. Hazırlıkların bitiminde ise misafirler gecenin romantik lezzetleriyle buluşacak. Çırağan Sarayı yangınından kalan tek ve orijinal yer olan mermerlerle kaplı “Tarihi Hamam”, bu gece kapılarını büyülü bir deneyim için bu şanslı çifte açacak. Bunun yanında dileyen çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü için Tuğra ve Laledan Restoran'da romantik bir yemek paylaşabilir.

        14

        KİLİMANJARO

        Kilimanjaro’da, 14 Şubat’ta DJ Aytun’a trompeti ile eşlik edecek Umur Meriç’in Latintronica performansları geceye renk katacak. 14 Şubat için hazırlanan menünün başlangıcında portakallı ılık kereviz, rezene salatası, humus ve etli pazı sarması yer alıyor.

        15

        Ana yemekte ise çıtır tandır ve odun ateşinde çupra seçenekleri bulunuyor. enüde yer alan Aşk Kulesi, karamelli tart üzerinde çikolatalı profiterol topları ile sunuluyor.

        16

        IZAKA RESTAURANT

        CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un terasında yar alan Izaka Restaurant’ta Sevgililer Günü’nde Ahmet Serkan performans sergileyecek. Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menüde ise başlangıç tabağında torik lekarda, uçan balık yumurtalı tarama, avakadolu tonbalığı tartar, pancarlı somon gravlaxdan oluşan deniz mahsülleri kombinasyonu servis ediliyor.

        17

        Ara sıcak olarak porçini mantarlı lazanya sunulurken, ana yemekten önce özel bir lezzet olan limon sorbe ikram ediliyor. Menünün yıldızı, ılık deniz börülcesi, patates keki,sebzeler ve kaparili limon soseşliğinde servis edilen ızgara levrek filetosu olurken, geceye özel hazırlanmış tutku meyvesi ve beyaz çikolatalı mus ile de gecenin tatlı finali yapılıyor. 375 TL olarak sunuluyor. Gecede, dileyen misafirlere a la carte servis de yapılıyor.

        18

        RAFFLES İSTANBUL

        Sevgililer Günü’nü şehirden ayrılmadan, farklı bir ambiyansta kutlamak isteyenler Raffles İstanbul'u tercih ediyor. Otel, Sevgililer Günü için şubat ayında farklı etkinliklerle kendini hissettiriyor. Şubat ayı boyunca, Sevgililer Günü’ne özel yüzde 20 indirimli 'couple hamam' paketi ile aşk tazeletiyor. Ayrıca İsokyo ve Rocca Brasserie'de gurme mutfağının en özel lezzetlerini tatmak mümkün.

        19

        GRAND HYATT

        Grand Hyatt İstanbul, 34 Restoran’da baş başa bir akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamaya davet ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Library Bar’da şömine başında kokteyller sunan Grand Hyatt İstanbul, güller eşliğinde romantik bir ortamda çilekli çikolatanın eşlik edeceği 50 dakikalık çift masajını 750 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 34 Restoran’da yer alan Sevgililer Günü yemeğine katılmak ve geceyi Aslı Güral’ın şarkılarıyla tamamlamak isteyen çiftler kişi başı 220 TL ödeyerek geceyi geçirebiliyor.

        20

        MEOS BALIK

        Meos Balık, 14 Şubat Cuma gecesi sevgililer için özel bir müzik programı sunuyor. Tülay'ın şarkıları seslendireceği gecede mum ışığında servis edilecek lezzetler Sevgililer Günü’ne Sevgililer Günü’ne keyif katıyor. Restoranda mevsimine göre hazırlanan mezelerinin yanı sıra Girit ezmesi, okyanus lokumu, karidesli mantı, akkız tava, karidesli deniz fasulyesi, ahtapot, kalamar ve baby karides gibi pek çok lezzeti tadabilirsiniz.

        21

        CUNDA DESPOT EVİ

        Cunda Adası’nın simgelerinden biri olan Despot Evi, 14 Şubat’ta romantik birkaç gün geçirmek isteyenler için kapılarını aralıyor. Despot Evi’nin restoranı 1862’de sunulacak Sevgililer Günü’ndeki romantik yemeğe akustik bir canlı müzik ve romantik ezgiler eşlik ediyor. Sevgililer Günü konaklaması sırasında çiftler otelin Spa’sından da avantajlı şekilde yararlanabiliyor. Cunda’da Sevgililer Günü’nün en özel mekanlarından biri de adanın ilk yel değirmeninin de bulunduğu Aşıklar Tepesi. Keyifli bir yürüyüş yoluyla gidilen Aşıklar Tepesi de bu özel hafta sonunun uğrak noktalarından biri oluyor. Aşıklar Tepesi adanın sıcak bir çay eşliğinde kuş bakışı izlenebileceği en özel yerlerden biri olarak dikkati çekiyor.

        22

        HAGIA SOFIA MANSIONS-CURIO COLLECTION BY HILTON

        Türkiye’nin ilk Curio oteli tarihi ortamlardan hoşlanan çiftleri Sevgililer Günü'nde bekliyor. 1500 yıllık bir Bizans sarnıcındaki Sarnıç Fine Dining Restaurant, Sevgililer Günü menüsü ile eşsiz bir ambiyans sunuyor. Gitar ve keman ezgilerine solo performansın eşlik edeceği Sevgililer Günü menüsünün fiyatı 2 kişi için 140 Euro. Otelde ayrıca Valentine Private Spa bakımı ve konaklama paketlerine göz atabilirsiniz.

        23

        ELITE WORLD SAPANCA

        Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, sevgililerin aşkını çift masajıyla tazeleyerek güne başlatıyor. The Grill Ocakbaşı Restaurant’ta ise Chef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından özenle hazırlanan zengin Sevgililer Günü menüsünü tadabilirsiniz. Romantik müzikler eşliğindeki akşam yemeği sonrasındaki ertesi gün ise açık büfe olarak sunulan kahvaltı ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

        24

        JOLLY JOKER

        Jolly Joker, Sevgililer Günü’nü dört güne yayarak, sevgiyi sadece tek bir güne sığdırmıyor. 12, 13, 14 ve 15 Şubat’ta ünlü sanatçıların Sevgililer Günü Programı ile sahne alacağı Jolly Joker’de aşk şarkıları başrolde oluyor. Sevgililer Günü heyecanına 12 Şubat’ta başlanacak olan Vadistanbul’da Haluk Levent & Melek Mosso, 13 Şubat’ta Hakan Altun, 14 Şubat’ta Gülsen ve 15 Şubat’ta Levent Yüksel sahne alacak. Anadolu Yakası’nda ise Jolly Joker Kartal’da 13 Şubat’ta Merve Özbey, 14 Şubat’ta Ceylan Ertem ve 15 Şubat’ta Haluk Levent sevenleri için aşk şarkıları söyleyecek.

        25

        Ankaralılar için hazırlanan Sevgililer Günü programında 13 Şubat’ta Mazhar Alanson, 14 Şubat’ta Buray ve 15 Şubat’ta Berkay sevilen şarkılarını seslendirecek. 14 Şubat’ta Jolly Joker Bursa’da sahne alacak olan Merve Özbey, romantik çiftlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

        26

        Adana Jolly Joker’de Sevgililer Günü kutlamaları yine çok coşkulu geçecek. 13 Şubat’ta Buray, 14 Şubat’ta Ümit Besen & Pamela, 15 Şubat’ta Mazhar Alanson dinleyicileri ile aşkı kutlarken 14 Şubat’ta Koray Avcı, 15 Şubat’ta Tan Taşçı Jolly Joker Mersin’de Sevgililer Günü programıyla sahne alacak.

        27

        NG SAPANCA

        14 Şubat’ta NG Sapanca unutulmaz anıları ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin durağı oluyor. Çeşitli ikramlarla başlayan gün Aliva Spa’daki Bali masajı veya kese köpük ile devam ediyor. 14 Şubat akşamı ise dileyen çiftler açık büfe seçiyor, dileyen çiftler ise gala yemeği tercih ediyor. Otelde ayrıca Altay unutulmaz şarkılarını seslendiriyor. Otel, 14 – 16 Şubat tarihlerinde konaklamak isteyen çiftlere “Sevgililer Günü Paketi” sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ