Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Adem Büyük: "Gözümüz üst sıralarda olmak zorunda" - Futbol Haberleri

        Adem Büyük, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında oynadıkları ve 1-0 galibiyetle ayrıldıkları Demir Grup Sivasspor maçında kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu ifade etti.

        Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını aktaran Adem, "Alt sıralara bakmak istemiyoruz. Gözümüz üst sıralarda olmak zorunda. Aldığımız galibiyetle üst sıralara bir adım daha yaklaştık. Takım olarak çok iyi bir performans sergiledik." diye konuştu.

        Takım kaptanı seçilmesini değerlendiren Büyük, "Kulüp uygun gördüğü için bana verildi, teşekkür ediyorum. Buraya başarılı olmak için geldim, bunun için de elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        Adem, bu hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

        "Demir Grup Sivasspor maçındaki performansı, sorumluluğu ve disiplini bundan sonraki maçlarda da devam ettireceğiz. Kişilerin performansı önemli ama başarı yakalamak istiyorsak, takım olarak bazı şeyleri başarmalıyız. Ne yapıyorsak, hep beraber yapmalıyız çünkü hepimizi bu işten ekmek kazanıyoruz. Sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçınmayacağız."

        "KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIM"

        Sarı-siyahlı takımın yeni transferi Brezilyalı stoper Matheus Doria Macedo ise takım arkadaşlarının kendisini iyi karşıladığını söyledi.

        Başarılı olmak istediğini aktaran Doria, "Takıma en iyi katkı sağlamaya çalışacağım. Takımımızın maçtan maça artan bir performansı var. Ligi bulunduğumuz yerden çok daha iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ