Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Adil Rami Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'den Rusya'nın Soçi takımına giden Adil Rami, kulübün Instagram sayfasında bir röportaj gerçekleştirdi.Fransız futbolcu Fenerbahçe'den ayrılma sebebinin para olmadığını ve sadece oynamak istediği için ayrıldığını söyleyerek oynamadan para alma fikrinin kendisine yanlış geldiği için sözleşmesini fesh ettiğini söyledi.

        Rami'nin açıklamaları şu şekilde:

        "Fenerbahçe'den ayrılmayı kafama koyduktan sonra birkaç seçeneğim oldu. İlki Türkiye'de kalıp Fenerbahçe için oynamaktı. Fenerbahçe büyük bir kulüp ama kendimi orada garip hissettim. Bu seçeneği çabuk reddettim. Üç ay boyunca daha orada kalacaktım ve ben para almaya devam edecektim. Bu bana uygun bir şey değil"

        "Benim asıl tutkum futbol oynamak. Parayı asla önemsemedim. Harika bir kariyerim ve ispat edeceğim hiç bir şeyim yok. Ben meydan okumayı seviyorum."

        REKLAM
         "Genel kurul isteyen varsa hodri meydan!"
        "Genel kurul isteyen varsa hodri meydan!" Haberi Görüntüle

        "Rusya'da gidebileceğim bir kulüp daha vardı ama menajerim bana şöyle söyledi, 'Bak, Soçi yeni bir kulüp. Orası gerçekten hoşuna gidecek. Orayı beğeneceksin ve farklı bir mentaliteleri olduğunu göreceksin. İnan bana orada yapacaksın, mutlu olacaksın.' beni bu şekilde ikna etti."

        "Rusya'da transferin son gününde kararımı verdim. Evdeydim ve Rusya'da bir menajerle konuşuyordum. Geçmişimi umursamadığımı, sadece oynamak istediğimi söylüyordum. Bana buradan bahsetti. Transfer döneminin kapanacağını ve Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağımı sordu. Oynamak istediğimi söyledim ve hemen bir çanta hazırladım, pasaportumu aldım, vize almak için konsolosluğa gittim. İçimde bunun kaderim olduğunu hissettim."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ