Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan DEMİR / AĞRI, (DHA)SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  Ağrı Valisi  Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Ağrı'nın  Diyadin ilçesinde paçalarını sıyırarak girdiği derede çektirdikleri fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı.

        Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı Mollakara köyünde  20 ton altın ile 3,5 ton gümüş üretimi yapacak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Koza Altın İşletmeleri´nin 10 Haziran'da Mollakara Altın-Gümüş Tesisi´nin temel atma törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açılış sonrası Ağrı Valisi Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan ile paçalarını sıyırarak buz gibi akan dereye girdi. Bakan Varank'ın paylaştığı fotoğrafı sosyal medyada ilgi gördü. Savcı Sayan da bakanın paylaşımını alıntı yaparak, "Hep beraber Ağrı Dağı'na çıkacaktık. Bize sözünüz var... Dört gözle bekliyoruz... Küçük sanayi sitesi için ayrıca teşekkür ederiz. Çalışmalara başladık... Sizi seviyoruz alçakgönüllü bakanım" diye yazdı.FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Ağrı / Merkez Ramazan DEMİR

        2021-06-20 12:43:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler