Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'daTIR'ın kamyonete çarptığı kazada 2'si Alman turist 3 kişinin yaralandığı kazada Faruk Y. (23), tedavisinin ardından gözaltına alındı. TIR şoförü Faruk Y.'nin (23), kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edildi.

        Kaza, dün saat 10.00 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu Sultanhanı ilçesi girişinde meydana geldi. Faruk Y. yönetimindeki 63 AFS048 TIR, Rieb Anton Valter idaresindeki Almanya plakalı turistlerin bulunduğu kamyonete çarptı. Rieb Anton Valter ile yanındaki Carmen Pfenminger, araçta sıkışıp yaralandı. Valter'ın kabinde sıkışan Carmen Pfenminger'i yaralı halde kurtarmaya çalışması da cep telefonuyla görüntülendi.

        TURİSTLERİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Alman turistler ile TIR şoförü, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İncelemede; TIR şoförü Faruk Y'nin kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edildi. Tedavisi tamamlanan Faruk Y. gözaltına alınırken, Rieb Anton Valter (62) ile Carmen Pfenminger'in (60) tedavilerinin de sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler