Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "Alişan oğlunun altını değiştiriyor" - Magazin haberleri
        1

        Ali Şan, "Burak, bugün ilk kez uçağa bindi, normalde ağlamaları oluyor tabi ki ama uçakta hiç ağlamadı. Burak, dünyaya geldikten sonra benim işlerim biraz daha iyi gitmeye başladı. Burak, bana uğur getirdi" dedi.

        2

        Buse Varol ise, "Alişan, Burak'ın altını da değiştiriyor, yeri geldiğinde kucağına alıp uyutuyor da. Alişan, Burak'ı uyuturken onun kulağına küçük küçük melodiler okuyorum benim sesimi duyunca direk uyuyor" ifadelerini kullandı.

        3

        Alişan sözlerini şöyle sürdürdü:

        Hakkı Yalçın çocuklar için çok güzel bir şarkı yazıyor. Önümüzdeki hafta sonu Buse ile stüdyoya girip o şarkıyı birlikte okuyacağız. Bu çocuk şarkısı kesinlikle ticari düşünülen bir şarkı değil. Bu sadece bir anı, olsun diye düşünülmüş bir proje. Burak, büyüdüğünde onu görecek ve onun için de çok güzel bir anı olarak kalacak. Buse'nin sesi çoğu şarkıcıdan güzeldir. Sesi güzel olan oyuncu da sahne yapabilir, bakıyorsun şimdi bir çok dizi oyuncusu şarkı okuyor ve oyunculuk da yapıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Seranay Sarıkaya, Gökçe Badır, gibi bir çok oyuncu şarkı söylüyor, oyunculuğu da devam ediyor.