Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı"na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

        (Ankara/14.00/16.00)

        2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde, gazetecilerle Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelecek.

        (Ankara/11.00)

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahibi Belirlenmesi Kura Çekimi ve Hamza Sülün Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni"ne katılacak.

        (Ankara/11.00)

        2- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ATO Congresium'da, Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın işbirliğinde düzenlenecek "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması Ödül Töreni"ne iştirak edecek.

        (Ankara/10.00)

        EKONOMİ FİNANS

        1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu 8. Toplantısına katılacak.

        (Ankara/11.00)

        2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı Terminal Binası'nda incelemede bulunarak basın açıklaması yapacak, İl Koordinasyon Toplantısı'na, Kasaba-Sütleğen Yolu Temel Atma Töreni'ne katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

        (Antalya/09.00-16.15)

        3- TÜİK, aralık ayı ekonomik güven endeksi ile ekim ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

        (Ankara/10.00)

        4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

        (Ankara/14.00/14.30)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sheraton Oteli'nde yıl sonu basın bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

        (Ankara/09.30)

        SPOR

        1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, medya kuruluşlarının spor müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya gelecek; Esenler Mehmet Öcalan Spor Kompleksi'nin açılışına ve Bakanlığının düzenlediği Kültür Sanat Yarışmaları'nın gala programına katılacak.

        (İstanbul/10.00/14.00/19.30)

        2- Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası, Demir Grup Sivasspor-Galatasaray, Bitexen Giresunspor-Gaziantep FK, Beşiktaş-Adana Demirspor maçlarıyla tamamlanacak.

        (Sivas/17.00/Giresun/17.00/İstanbul/20.00)

        3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşacak.

        (Tel Aviv/22.05)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler