Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ayşegül Çınar: Çok ağır travmalar yaşadım - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Ayşegül Çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile başının daha önce de derde girdiği ortaya çıkmıştı.

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Eski sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Çınar, 22. yaş gününü Kuruçeşme'deki bir mekanda kutladı.

        "ÇOK AĞIR TRAVMALAR YAŞADIM"

        Önceki gün gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Ayşegül Çınar, mahkeme süreci devam ettiği için yaşadığı olaylar ile ilgili konuşmak istemediğini ifade etti.

        Ünlü oyuncu, "Genç yaşta çok ağır travmalar yaşadım. Psikolojik olarak yıprandım ama güçlü bir yapım olduğunu fark ettim. Bu olaylar karşısında güçlü kalmayı başardım" ifadelerini kullandı.

        2

        NE OLMUŞTU?

        Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşlarıyla Beylikdüzü'ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek için çıktığı yolda polis uygulamasına takılmıştı. Otomobilde yapılan aramada, bagaj kısmında 20 gram uyuşturucu madde bulunmuştu.

        Uyuşturucuyla yakalandıktan sonra Etiler Karakolu'na götürülen oyuncu, tüm iddiaları reddetmişti ve erkek arkadaşının kendisine tuzak kurduğunu söylemişti.

        Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

        3

        "KUMPAS SONUÇSUZ KALDI"

        Çınar, çıkan haberlerin ardından avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulunmuştu. Oyuncu cephesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

        Maalesef kurulan kumpas sonucunda müvekkilim, ülkemizde yaptırımı oldukça ağır olan bir suç isnadı ile gözaltına alınmıştır. Ancak alınan ifadelerden, kamera kayıtlarından, dosyada toplanan delillerden açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir.

        4

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, müvekkilin başına gelen bu elem verici olaydan dolayı hayatın çok başında ve baharında olan bir kadın daha mağdur edilmiştir. Ancak işbu mağduriyetin giderilmesi ve adaletin tecellisi için hukuk çerçevesinde gereken her şey yapılacaktır.

        Maalesef gözünü bile kırpmadan bir genç kızın hayatını bu şekilde karartmaya çalışanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Hırs ve kötülük vicdanları öylesine kör etmiştir ki; her türlü amaç ve arzuyu elde etmek için birçok hayat alt üst edilmektedir.

        Yaşanan bu süreç kelebek etkisi misali sadece müvekkilin değil, ailesinin ve sevenlerin hayatlarını da olumsuz şekilde travmatik bir boyuta taşımıştır. Kariyerinin başında ve oldukça başarılı bir oyuncu olan müvekkilim hakkındaki itibar zedeleyici ve gerçeği yansıtmayan haberlerin ve malum kişiler tarafından yapılan basın açıklamalarının konusu olmaktan derin bir üzüntü duymaktadır.

        5

        "ÇOK BÜYÜK BİR TUZAĞIN İÇİNDEYİM"

        Yaşanan olayların ardından Etiler'de görüntülenen Ayşegül Çınar, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Yargı süreci devam ediyor. Belirli deliller toplandığı için sizinle röportaj yapabiliyorum. Çok büyük bir tuzağın içindeyim. Gündemi bu tarz şeylerle meşgul etmek istemezdim. İfademde anlattığım gibi; zaten yeni bir oyuncuyum. Dava sonuçlandığında belgelerle karşınıza çıkacağım. Bu tarz şeylerle gündeme gelmek istemiyorum. Kadına yönelik bir şiddet var.

        6