Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Balotelli'nin Sergen Yalçın'a hareketi dünya basınında! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalırken Sergen Yalçın'a 'beyin' hareketi yapan Balotelli'nin sevinci de gündeme oturdu. Balotelli'nin hareketi başta İtalyan basını olmak üzere birçok ülke basınında geniş yer buldu.

        2

        Skoru 3-2'ye getiren golü attıktan sonra Beşiktaş kulübesine dönen İtalyan yıldız, elleriyle alnını göstermiş ve 'Beyin' hareketi yapmıştı. Golcü oyuncunun bu hareketi, Sergen Yalçın'ın yıllar evvel yorumculuk yaptığı yıllardaki 'Bu çocuğun beyni yok' sözlerine yanıt olduğu anlaşıldı.

        3

        La Gazzetta dello Sport olaya ayrı bir haber ayırırken, İtalyan yıldızın neden böyle bir hareket yaptığını aktardı.

        4

        Goal'ün global edisyonu ise "Balotelli, kendisine 'beyni yok' diyen Beşiktaş Teknik Direktörüyle alay ederek sevindi" başlığıyla olayı haberleştirdi.

        5

        Almanya'da yayın yapan 11Freunde ise Marşo Balotelli, Beşiktaş Teknik Direktörüne sordu: "Bende beyin yok mu?" başlığıyla olaya yer verdi. Haberde olayın görüntüsü ve geçmişi anlatıldı.

        6

        Corriere dello Sport ise "Balotell, goller ve kavga..." başlığını atarken "Pjanic'in Beşiktaş'ına karşı 3-0'dan 3-3! Mario Balotelli gol ve asistleriyle, Beşiktaş karşısında Adana Demirspor'un dönüşüne imza attı" ifadelerine yer verdi.

        7

        SKY Sport'un İtalya edisyonu ise "Balotelli'nin golleri ve rakip teknik direktörle tartışması" başlığını atarken, İtalyan yıldızın sosyal medya paylaşımındaki sözlerien de yer verdi.

        8

        TuttoMercatoWeb ise Sergen Yalçın'ın 2013'teki sözlerini hatırlatırken "Balotelli gol atıyor ve Sergen Yalçın'la tartışmaya giriyor" ifadelerine yer verdi.

        9

        Belçika'da yayın yapan HLN ise Batshuayi'nin Beşiktaş'ta top koşturduğunu hatırlatırken "Balotelli bir zamanlar kendisine 'Beyinsiz' diyen teknik adamdan intikamını aldı" başlığını kullandı.

        10

        Hırvatistan'da yayın yapan "germanijak" ise Balotelli'nin gol ve asist yaptığını hatırlatarak "Büyük geri dönüşe imza attı ve Beşiktaş teknik direktörüne dönerek 'Şimdi söyle kimmiş aptal' diye seslendi" ifadelerine yer verdi.

        11

        Sırp yayın organı Hotsport ise "Balotelli, kendisine 'Beyinsiz' diyen teknik direktöre maç içinde cevap verdi" başlığını attı.

        12

        Alman Kronen Zeitung ise "Balotelli, gol sevinciyle teknik direktörden intikamını aldı" başlığıyla habere yer verdi.

        13

        Marca, "Beşiktaş 3-0 öndeyken Balotelli oyuna girdi ve bir gol, bir asistle maçı değiştirdi" başlığını atarken İtalyan yıldızın gol sevincinin görselini de kullandı.

        14

        İspanyol AS ise "Mario Balotelli, beyninin olmadığını söyleyen teknik direktöre olay bir hareketle cevap verdi" başlığını kullandı.

        15

        SAHA DIŞINDA DA DEVAM ETTİ

        İkinci yarıda oyuna girdikten sonra Beşiktaş kulübesine gidip Sergen Yalçın'a beyin hareketi yapan Mario Balotelli, maçın ardından sosyal medya hesabından göndermelere devam etti.

        16

        İtalyan golcü Instagram hesabından attığı ilk golün videosunu paylaşırken beyin, kalp ve insan emojisi koydu. Balotelli'nin paylaşımına Beşiktaşlı taraftarlardan tepki geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ