Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son Dakika... İstanbul'da 4 fırıncının sır ölümü

        İstanbul'da bir fırında çalışan 2'si yabancı uyruklu 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, ölen kişilerin gıda zehirlenmesi ya da soba zehirlenmesi nedeni üzerinde dururken 4 kişinin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurum'undaki otopsinin ardından netlik kazanacak.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre İstanbul Başakşehir, Hürriyet Bulvarı üzerindeki fırında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

        Sabah saatlerinde iş yerini açan fırın sahibi, işçileri göremeyince merak etti. Çalışanların kaldığı yatakhaneye giden fırın sahibi, 4 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Çalışmalarının nefes almadığını fark edince yardım istedi. Sağlık ekipleri 1 ay önce işe başlayan kardeşler Adem Porsuk ve Oktay Porsuk ile Suriye İdlipli Agıl Redid ve soyadı tespit edilemeyen Hikmet isimli Pakistanlı'nın öldüğünü belirledi. Cesetler üzerinde yapılan incelemede herhangi bir kesici, delici ya da ateşli silah izine rastlanmadı.

        Çalışanların önceki gece tavuk yedikleri öğrenildi. Gıda zehirlenmesi ihtimali üzerinde duran polis, 4 kişinin karbonmonoksit gazından da zehirlenmiş olabileceklerini değerlendiriyor. Yaşamlarını yitiren işçilerin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

        Polisin gözaltına aldığı iş yeri sahipleri R.Y. ve O.T. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

        OYUNCU OLMAK İÇİN GELDİ FIRINDA İŞ BULDU

        Adem Porsuk memleketi Bitlis'ten oyuncu olmak için İstanbul'a geldi. Ağabey ile fırında işe başlayan Porsuk, bir ajansa da oyunculuk için kayıt yaptırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ