Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'ın havalimanında karşılamasında gerginlik! - Futbol Haberleri
        1

        Medipol Başakşehir, bir süredir peşinde olduğu Arda Turan'ın transferinde mutlu sona ulaştı! Turuncu-lacivertli kulüp, milli futbolcu ve Barcelona ile anlaştı.

        2

        Arda Turan, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi ve pazartesi günü imza töreniyle resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.

        3

        Tecrübeli yıldız, İstanbul Atatürk Havalimanı'na Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ve menajeri Ahmet Bulut ile birlikte geldi.

        4

        Arda'yı bir grup Medipol Başakşehir taraftarı havalimanında karşılarken 150-200 kişilik bir grup, "Alemin kralı geliyor" ve "İmparator Arda Turan" tezahüratları yaptı. Taraftarların, 'İmparator' tezahüratları, Galatasaray'ın 'İmparator' lakaplı teknik direktörü Fatih Terim'e gönderme olarak algılandı.

        5

        Öte yandan DHA'da yer alan habere göre Arda'nın Atatürk Havalimanı'ndan ayrılması sırasında Medipol Başakşehirli taraftarlar ve polisler arasında arbede yaşandı.

        6

        Yıldız futbolcu havalimanından ayrılmak üzere araca binerken, polisler, taraftarları araçtan uzak tutmak için müdahalede bulundu.

        7

        Daha sonra Medipol Başakşehir yöneticilerinden Mustafa Saral araya girerek güvenlik güçleri ve taraftarları sakinleştirdi.

        8

        Medipol Başakşehir taraftarları bu olayın ardından, "Terörist değil, taraftarız" şeklinde tezahüratta bulundu.

        9

        Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Arda Turan, şunları söyledi:

        10

        "Çok mutluyum. Sayın başkan Göksel Gümüşdağ'a, teknik direktörümüz Abdullah Avcı'ya ve Medipol Başakşehir camiasına bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim."

        11

        "Yeniden sağlıklı bir şekilde, bu organizasyona katkı vereceğim için çok mutluyum."

        12

        "Sadece kısa vade için değil uzun vadeli başarılar için geldim. Umarım önemli başarılar yakalarız"