Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bergüzar Korel: Sabah makyajla uyanmayan lohusa da ne bileyim!
        1

        Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, oğulları Ali ve Han'dan sonra kız bebek sevinci yaşamıştı. 3 Kasım'da kızı Leyla'yı dünyaya getiren Korel (39), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        "SABAH MAKYAJLA UYANMAYAN LOHUSA DA NE BİLEYİM!"

        Burçin Çobanoğlu'nun objektifinin karşısına geçen Bergüzar Korel, yorganla poz verdi. Bir hayli neşeli olduğu görülen ünlü oyuncu, gönderisine, "Sabah makyajla uyanıp, yorgana sarılmayan lohusa da ne bileyim..." notunu düştü. Korel'in esprili gönderisi yaklaşık 90 bin beğeni aldı.

        3

        "HEYECANLANDIM"

        Öte yandan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, geçtiğimiz hafta kızları Leyla'yla birlikte Etiler'de objektiflere yansımıştı. Muhabirlerle sohbet eden Korel, "Sizinle bir araya gelmeyeli çok uzun zaman oldu. Heyecanlandım." diyerek, espri yapmıştı.

        4

        "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA GELDİ"

        Kızları Leyla ile ilgili konuşan Bergüzar Korel, "Zaman geçti, çok şükür Leyla'mızı kucağımıza aldık." ifadelerini kullanmıştı.

        Kız çocuğu sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, "Çok şükür, Allah herkesin gönlüne göre versin. Oldu, sürpriz oldu. Biz hiç beklemediğimiz bir anda geldi." şeklinde konuşmuştu.

        5

        "KIZ BEBEĞİN TAVRI BİLE FARKLI"

        Halit Ergenç'e, "Kız babası olduğunuz için kendinizi şanslı hissediyor musunuz?" sorusu yöneltilmişti. Ergenç, konuyla ilgili, "Erkekten sonra kız babası olan kişilerden aynı şeyi duyuyorum. Zaman gösterecek, göreceğiz. Leyla daha çok bebek. Öpüp, kokluyoruz ama kız bebek olarak farklı. Kız bebeğin hali, tavrı bile daha farklı." demişti.

        6

        "BİRBİRLERİNE BENZER YANLARI VAR"

        "Leyla'nın kime benzediğini çözemedik." diyen Korel, "Esmer, üçüncüde farklı tipler olacak herhalde." ifadelerini kullanmıştı.

        Kardeşlerin birbirlerine benzediğini söyleyen Bergüzar Korel'in, "Han ile Leyla benziyor." dediği sırada Ergenç ise,"Han ile Ali de benziyor. Birbirlerine benzer yanları var. Farklı oldukları yanlar da var." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "YİNE AYNISINI DOĞURMUŞSUN!"

        "Doğum sonrası bir arkadaşım ev ziyaretine geldi." diyen oyuncu, "Leyla'ya baktı, 'Üf, yine aynısını doğurmuşsun, hiçbir sürprizi yok' dedi. Farklı olacak sanıyorduk. Han çok değişti ama Ali ile benziyorlar." açıklamasını yapmıştı.

        8

        "BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR DÖNEM YAŞAMADIM"

        Ödemlerinden kurtulduğu görülen Korel, "Ben hayatımda böyle bir dönem yaşamadım. Çok acayipti. Ellerim falan şişiyordu, geceleri ağrısına uyanıyordum. Gidecek kilolar falan da, ne yapalım... Bir 15 kilo var şu anda ekstra..." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "EVDE HAREKET HİÇ DURMUYOR"

        Halit Ergenç, üçüncü çocuk sonrası, "Evde hareket hiç durmuyor. Dün bir arkadaşımla konuşuyoruz. 'Boş vakitlerinde ne yapıyorsun?' dedi. 'Eskiden sete gidiyordum, şimdi hiç vakit yok' dedim. Boş vaktimizde sete gitmiyorduk tabii ki ama Ali okula gidiyordu, şimdi evde bir saniye hareket durmuyor. Öğlen ikisi beraber bir uyuyorlar, bir dönem ses yok. O dönem ne yapacağını şaşırıyorsun." şeklinde konuşmuştu.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ