Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Aboubakar'ı resmen açıkladı! - Beşiktaş BJK Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, eski golcüsü Vincent Aboubakar'a yeniden kavuştu. Kamerunlu futbolcuyu taşıyan uçak, saat 04.00 sularında İstanbul'a iniş yaptı.

        2

        6 SAATLİK EVRAK RÖTARI

        Yıldız futbolcu, uzayan evrak işleri nedeniyle İstanbul'a rötarlı geldi. 22.00'de beklenen Kamerunlu yıldız, yaklaşık 6 saatlik gecikme yaşadı.

        3

        Gerekli belgelerin gece yarısına doğru gelmesiyle 18.00'de kalkması planlanan uçak 00.00'da yolculuğuna başladı. Golcü oyuncu saat 04.00 sularında İstanbul'a indi.

        4

        KAYSERİ KAFİLESİNDE YER ALACAK

        Yıldız futbolcu buradan kalacağı otele geçerken 09.00'da sağlık kontrolüne girdi. Aboubakar, ardından sözleşmeyi imzalamak için kulübe geçti.

        5

        Aboubakar, sonrasında ise lisans işlemlerinin halledilmesinin ardından takıma katıldı. Golcü isim, 16.00'daki uçakla Kayseri'ye gidecek olan kafilede yer aldı.

        6

        YILLIK 3.1 MİLYON EURO KAZANACAK

        Beşiktaş'la 2.5+1 yıllık sözleşme imzalayan Kamerunlu futbolcunun sözleşme detayları da belli oldu. Aboubakar, Beşiktaş'tan bu sezonun geri kalan kısmı için 1.5 milyon euro alacak. Kalan sezonlar için ise 30 yaşındaki futbolcuya 3.1 milyon euro maaş ve maç başı 12 bin euro ödenecek.

        7

        İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

        Beşiktaş'ta daha önce iki dönem oynayan Aboubakar, iki şampiyonluk yaşamıştı. Yıldız isim 2016-17 ve 2020-21 sezonlarında siyah-beyazlılarla mutlu sona ulaşmıştı.

        8

        RESMEN AÇIKLANDI!

        Beşiktaş, Aboubakar transferini sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla resmen açıkladı.

        9
        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ