Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Negredo'nun yerine kimi alacak? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Alvaro Negredo’yla yollar geçen gün resmen ayrılmıştı.

        2

        Fanatik'in haberine göre; İspanyol futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr’a gitmesi sonrasında yönetim, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı.

        3

        Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Kara Kartal’ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig’den bulduğu ortaya çıktı.

        4

        Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Fransız golcüsü Oliver Giroud’un peşinde olduğu öğrenildi.

        5

        Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan Siyah-Beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea’yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start verecek.

        6

        Başkan Fikret Orman’ın yenilenen yönetiminde İkinci Başkan olarak görev alan Serdal Adalı’nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi.

        7

        Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren Adalı’nın, Kartal’ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi.

        8

        Adalı’nın, ilk aday olarak Oliver Giroud’un belirlenmesine ek olarak Avrupa’dan birçok golcü alternatifinin de bulunduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ