Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Park’ta ‘Abdullah Avcı istifa’ sesleri - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde K Grubu'ndaki üçüncü maçında evinde Braga'ya 2-1 mağlup oldu. Mücadelede 1-1'lik eşitliği yakalayan ve bir penaltı kaçıran siyah-beyazlılar,Wilson Eduardo'nun 80. dakikadaki golüne engel olamayınca sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla birlikte3. maçında 3. yenilgisini aldı!

        Konuk ekibin 2-1 öne geçtiği 80. dakikanın ardından tribünlerde protestolar başladı. Tribünler, teknik direktörAbdullah Avcı'yı istifaya çağıran tezahüratlar yaptı.

        SERGEN YALÇIN SESLERİ YÜKSELDİ

        Öte yandan tribünler Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Sergen Yalçın lehine de tempo tuttu.

        REKLAM

        İlk golde hatası olan Oğuzhan Özyakup başta olmak üzere bazı Beşiktaşlı futbolcular da protestodan nasiplerini aldı.Oyundan çıkarken ıslıklanan Oğuzhan'ın yanı sıra Caner Erkin ve Necip Uysal da top ayaklarına geldiğinde taraftarın ıslıklı tepkisini aldı.

        İSTİFA ÇAĞRISINA YANIT VERDİ, İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ

        Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarın protestosuna maçın ardından yanıt verdi. Avcı şunları söyledi:

        "YİNE OLSA PENALTIYI ADEM ATAR"

        "Golü bulduktan 2 dakika sonra penaltı pozisyonu. Penaltıyı kaçırdık. Yine olsa yine Adem'e attırırım, bizim için önemli bir oyuncu. Sonrasında golü yedik. Bir daha da gol şansımız olmadı. Maçı kaybettik. Mevcut kadroyla ancak bunu yapabildik."

        "EN AZ DİNLENEN BİZİZ"

        "Oyun zaman zaman gitti, zaman zaman geldi. Penaltıyla maçı çevirebilirdik ama olmadı. Dinlenme şansı en az olan takım biz olacağız, bugün bizimle Avrupa maçı oynayan ekipler pazartesi oynayacaklar, diğer bir rakibimiz ise salı oynadı."

        REKLAM

        "ANCAK BÖYLE BİR KADRO İLE..."

        "Ya Kartal ile başlayacaktık ya da Ozzie ile. Ozzie ancak 60 dakika oynayabildi. Penaltıyı atsak belki başka bir senaryo olacaktı. Sakatlıklar da varken böyle bir kadroyla oynayabilirdik, başka seçeneğimiz yoktu. Bugün Necip sağ bek oynuyor, Roco oynuyor, Vida oynuyor, Rebocho oynuyor. 4'ün 3'ü ilk kez oynuyor."

        "GALATASARAY DERBİSİNE HAZIRLANMALIYIZ"

        "Oyun zaman zaman gitti, zaman zaman geldi. Penaltıyı atamadık, pozisyonları değerlendiremedik. Üzgünüz. Bir an önce toparlanıp Galatasaray derbisine hazırlanmalıyız."

        "İSTİFAYI DÜŞÜNMEDİM, TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR"

        "İstifa etmeyi düşünmedim, mücadele etmeye devam edeceğim ama taraftar her zaman haklıdır. Hayatlarından fedakarlık yapıyorlar, forma alıyorlar, kombine alıyorlar. Taraftar tepkisinde her zaman haklıdır. Ağızlarından da kötü bir şey çıkmadı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ