Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş son dakika! Transferde hareketli saatler... Santos ve Vagner Love - Beşiktaş Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la dikkatleri üzerine çeken ve gol krallığı yaşayan Vagner Love gece saatlerinde gündemdeydi.

        2

        Beşiktaş'a geldiğinden bu yana beklentileri karşılayamayan ve eleştirilerin odağında kalan tecrübeli golcüye ülkesi Brezilya'nın köklü kulüplerinden Santos talip oldu.

        3

        Santos Başkanı Jose Carlos Peres konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Peres, "Golcü arayışlarımız sürüyor. Bu isim Vagner Love da olabilir, başkası da olabilir. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

        4

        ESPN'in Brezilya edisyonuna göre Santos, Vagner Love ile temas kurarak 2,5 yıllık anlaşma sağladı.

        5

        Brezilya temsilcisi daha sonra UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak LASK Linz maçı için Avusturya'da bulunan Beşiktaş yetkilileriyle bir araya geldi.

        6

        Santos, 30 Haziran 2020'ye kadar Beşiktaş'la sözleşmesi bulunan Vagner Love için 1,2 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti.

        7

        Santos, transferin nihayete erişmesi için Beşiktaş'ın imzasını beklemeye başladı.

        8

        Brezilya'da uluslararası transfer dönemi, yerel saatle 23:59'da sona ererken Vagner Love'ın evrakları bu döneme yetişmedi ve bu transfer gerçekleşmedi.

        9

        Önceki sezon 23 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Vagner Love, geçen sezon performansının uzağında kalmıştı.

        10

        Devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a gelen Brezilyalı futbolcu, sezonu 13 golle tamamlamıştı. Brezilyalı golcü Beşiktaş'ta ise 3 defa gol sevinci yaşayabilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ