Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika transfer! Kartal üç dünya yıldızı için düğmeye bastı - Beşiktaş Haberleri
        1

        İki sezondur şampiyonluktan uzak kalan ve bu sezon mutlaka şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transferde harekete geçti.

        2

        Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalar yapan siyah-beyazlılar, önceliği stoper ve merkez orta saha bölgelerine verdi.

        3

        Başarının sağlam bir omurgadan geçtiğini düşünen Avcı, stoper-merkez orta saha-forvetin kalitesinin yüksek olması gerektiğini dile getirirken Beşiktaş'ta stoper arayışlarına başladı.

        4

        Beşiktaş yönetimi, Ömer Toprak'ı kadrosuna katmak için Borussia Dortmund'la görüşmelere de başladı.

        5

        Borussia Dortmund ve Ömer Toprak’a kiralama teklifini ileten Beşiktaş yönetimi, olumlu yanıt alması durumunda transferi kısa süre içinde tamamlayacak.

        6

        Sarı-siyahlıların Bayern Münih’ten Mats Hummels’i transfer etmesinin ardından Ömer’in gelecek sezon Alman ekibinde forma giyme şansı azaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran yönetim, milli futbolcunun teklifi kabul etmesini bekliyor.

        7

        Kariyerine Ravensburg’da başlayan Ömer Toprak, daha sonra Freiburg ve Bayer Leverkusen formaları giydi. 29 yaşındaki oyuncu, 2 sezon önce 12 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund’a transfer oldu.

        8

        Dortmund’daki ilk sezonunda 36 maça çıkan Ömer, geçen sezon 6’sı ilk 11 olmak üzere 14 karşılaşmada görev yaptı.

        9

        ORTA SAHAYA KHEDIRA!

        Juventus'un yeni teknik direktörü Maurizio Sarri tarafından kadroda düşünülmeyen Sami Khedira'nın menajeri, Tunus asıllı Alman futbolcuyu Beşiktaş'a önerdi!

        10

        Geride kalan sezon sakatlık problemleri de yaşayan ve bunun da etkisiyle oldukça az forma giyebilen Khedira'nın menajerinin oyuncuyu Beşiktaş'a bedelsiz olarak getirebileceğini söylediği öne sürüldü.

        11

        Sarri'nin oyun anlayışına uygun olmadığı için de Khedira'nın gönderilmesi şeklinde rapor vermesi üzerine yeni bir kulüpe gitmek isteyen Khedira'nın sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

        12

        Juventus'tan 4 milyon Euro maaş alan tecrübeli yıldızın maaşında bir miktar indirime gitmesi durumunda siyah-beyazlı idarecilerin bu transferi tamamlamaya yakın olduğu kaydedildi.

        13

        Geride kalan sezonda Juventus ile tüm kulvarlarda yalnızca 16 maça çıkan Khedira'nın kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 32 yaşındaki futbolcu 2015 yazında Real Madrid'den ayrılarak bedelsiz olarak Juventus'a imza atmıştı.

        14

        ÖMER'İN ALTERNATİFİ MANGALA!

        Beşiktaş'ın Ömer Toprak'ta mutlu sona ulaşamaması durumundaki alternatifi ise Eliaquim Mangala. Yaşadığı sakatlık probleminin de etkisiyle geçen sezon Manchester City'de forma giyemeyen futbolcu için görüşmeler yapıldı.

        15

        Pep Guardiola'nın da kadroda düşünmediği oyuncunun kulüpten ayrılmak istediği kaydedilirken İngiliz ekibiyle sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalması da Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor.

        16

        Siyah-beyazlı kurmayların Ömer Toprak transferini tamamlayamaması durumunda tüm ağırlığını Mangala transferine ayıracağı öğrenildi.

        17

        PERES'TE MUTLU SONA DOĞRU!

        Beşiktaş'ın Roma'nın Brezilyalı beki Bruno Peres'i transfer etmeye çok yakın olduğu, bu transferde detayların kaldığı öğrenildi.

        18

        Roma'dan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki oyuncuyla yıllık 2 milyon Euro'ya el sıkışan Beşiktaş, Roma ile de bonservis pazarlığında anlaşma sağladı.

        19

        İtalyan ekibiyle 2 milyon Euro için el sıkışan Kara Kartal, Roma ile ödeme planı konusunda da mutabakat sağlaması durumunda Bruno Peres'i İstanbul'a getireceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ