Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta transferde imza parası krizi (Beşiktaş transfer) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; Anderson Talisca’nın vedasının ardından takıma yıldız bir oyuncu dahil etmek isteyen Beşiktaş’ın ilk hedefi olan Bernard konusunda gelişmeler yaşanıyor...

        2

        Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi biten Brezilyalı oyuncu ile temas halinde olan Siyah-Beyazlı kurmaylar yıllık 3 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, imza parasına takıldı.

        3

        Sol kanatta ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Bernard’ın ve menajerinin 2 milyon Euro imza parası istediği bunun yanı sıra yıllık ücretinde 3,5 milyon Euro’ya çıkarılmasını talep ettikleri öğrenildi.

        4

        Bu gelişme üzerine ikili ile temaslarını sıklaştıran Beşiktaş transfer komitesi yetkilileri, imza parasını 1 milyon Euro’ya indirmek için çabalıyor.

        5

        Ayrıca yıllık ücretin de 3 milyon Euro olması için ısrar edilirken, başkan Fikret Orman’ın oyuncu ve menajeri ile görüşmesinden sonra konunun netleşeceği belirtildi.

        6

        TALİSCA İÇİN SON 2 GÜN

        Benfica’dan kiralanan ve 2 yıldır Beşiktaş forması giyen Talisca’nın 21 milyon Euro olan satın alma opsiyonunun süresi 30 Mayıs’ta sona eriyor...

        7

        Brezilyalı oyuncu her ne kadar veda etse de iki gün içinde satın alma opsiyonunun ilk taksidi olan 6 milyon Euro’yu Benfica’nın hesabına yatırılması halinde Brezilyalı yıldız Kartal’ın olacak.

        8

        Siyah-Beyazlılar’ın bu nedenle kaynak arayışı içine girdiği ve 6 milyon Euro’luk parayı yatırıp, Talisca’yı daha sonra iyi bir paraya başka takıma satmanın hesaplarını yaptığı kaydedildi.

        9

        KALEYE HARUN TEKİN

        Yeni sezonda kadronun yaş ortalamasını gençleştirmek isteyen Beşiktaş’ın sürpriz bir şekilde Bursaspor’un kalecisi Harun Tekin’i listeye aldığı belirtildi.

        10

        Genç kaleci Utku’yu tecrübe kazanması için kiralamayı düşünen Siyah-Beyazlılar, Tolga Zengin’i gönderip Fabri ile iyi bir rekabet yaşaması adına Harun’u kadroya dahil etmeyi planlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ