Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a yeni portakal... Anlaşma tamam! Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta taraftarlar heyecanla yeni takviyeleri bekliyor.

        2

        Bir süredir gündemde olan Tyler Boyd konusunda görüşmeler olumlu ilerlerken kulübü Vitoria Guimaraes'in de inadı kırıldı.

        3

        2 milyon Euro'da direten Portekiz ekibi, oyuncunun da Beşiktaş'a gitmek için istekli olmasından ötürü 1.5 milyon Euro'ya kadar indi.

        4

        Yeni transferlerin bütçesini Bankalar Birliği ile yapılacak yapılandırma anlaşması ile belirleyecek olan siyah-beyazlılar, bu anlaşmanın imzalanmasının ardından Guimaraes'e bonservisi yollayacak ve Boyd'a resmen imzayı attıracak.

        5

        SÜRPRİZ BOMBA NARSINGH

        Kartal'ın kanat bölgesi için gündeme aldığı bir diğer isim olan Luciano Narsingh'te flaş gelişmeler yaşandı...

        6

        İngiltere Championship ekiplerinden Swansea ile sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erecek Hollandalı yıldızla bir süredir temasta olan siyah-beyazlılar, her konuda anlaşmaya vardı.

        7

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfere sıcak baktığı ifade edilirken son anda bir aksilik yaşanmazsa Narsingh'in Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

        8

        2017'de İngiliz ekibine PSV'den 4.6 milyon Euro bonservisle transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon pek şans bulamazken sadece 2 maçta forma giydi.

        9

        KAGAWA DÖNDÜ DÖNÜYOR

        Beşiktaş'ta geçen sezonun devre arasında kiralık olarak transfer edilen Shinji Kagawa konusunda da olumlu gelişmeler var.

        10

        Dortmund'un kadroda düşünmediği Japon yıldız, Beşiktaş'tan ayrılırken önceliğinin La Liga olduğunu söylemişti.

        11

        Ancak İspanya'dan beklediği teklifleri alamayan tecrübeli oyuncu için teknik direktör Avcı'nın da onayıyla Beşiktaş yeniden devreye girdi.

        12

        Kagawa'nın devre arasında gelmesinde büyük pay sahibi olan Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel'in görüşmek için Japonya'ya gittiği belirtilirken burada yıldız isimle ufak pürüzlerin dışında el sıkışmak üzere olduğu belirtildi.

        13

        Beşiktaş yönetimi, Kagawa'yı kadroda tutarak Uzak Doğu projesinin de devamlılığını sağlamayı amaçlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ