Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı.

        2

        Kanat mevkisi için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, uzun zamandır gündeminde olan Yevhen Konoplyanka'nın transferi konusunda önemli aşama kaydetti.

        3

        Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Ukraynalı yıldız ile büyük ölçüde anlaşan siyah-beyazlıların önerdiği rakamlar da belli oldu.

        4

        Ukrayna basınına göre Kartal, 29 yaşındaki oyuncuya senelik 3.5 milyon Euro teklif ederken "Boğaz'ın Avrupa tarafı avantajlı" denildi.

        5

        Konoplyanka'nın transferi durumunda Jeremain Lens'in de satılacağı bilgisine yer verilen haberde, Schalke'nin bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro istediği ve Beşiktaş'ın bu rakamda indirim beklediği aktarıldı.

        6

        Kartal, Alman ekibiyle yapılacak son pazarlıkların ardından Konoplyanka'yı resmen duyurmaya hazırlanıyor.

        7

        STOPER İÇİN 3 ADAY

        Fiorentina'dan Vitor Hugo'yu kiralamaya çok yaklaşan ancak Brezilya ekibi Palmeiras'ın devreye girmesiyle bu transferden eli boş dönen Beşiktaş'ta stoper arayışları devam ediyor.

        8

        Kartal'ın bu bölge için hazırladığı listede Lazio forması giyen Wallace, Manchester City'nin gözden çıkardığı Eliaquim Mangala ve Tigres'te oynayan Timothee Kolodziejczak bulunuyor.

        9

        Siyah-beyazlı kurmayların bu noktada önceliği ise Lazio forması giyen Wallace...

        10

        İtalyan ekibiyle 2021 yılına dek sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki stoperi kiralamak isteyen Beşiktaş, Sambacı'ya senelik 1.2 milyon Euro teklif edip beklemeye geçti.

        11

        City'nin 2 sezondur kiraladığı Mangala ise takımdaki son yılına girerken İngiliz ekibinin bonservis beklentisi bu transferi zora sokan bir faktör olarak göze çarpıyor.

        12

        ÖN LİBERO İÇİN ROTA İNGİLTERE

        Ön liberoya takviye için de temaslarını sıktlaştıran Beşiktaş'ta öne çıkan son isim İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Pedro Obiang.

        13

        İngiliz basınına göre 27 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş, Londra ekibine kiralama teklifi yaptı.

        14

        West Ham'ın bu teklife olumlu baktığı belirtilirken kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro, satın alma opsiyonu olarak ise 5 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.

        15

        Beşiktaşlı yetkililerin, bu rakamları fazla bulduğu kaydedilirken kiralama ücretinin 1 milyon Euro'ya ya da satın alma opsiyonunun 3 milyon Euro'ya düşürülmesini istediği ifade edildi.

        16

        ALTERNATİF ALMANYA'DAN

        Kartal'ın Obiang konusunda sıkıntı yaşanması halinde ise alternatifi Almanya Bundesliga 2'de Hannover forması giyen Walace...

        17

        24 yaşındaki oyuncu için Alman ekibinin 6 milyon Euro bonservis istediği belirtilirken Beşiktaş'ın kiralama formülü üzerinde çalıştığı bildirildi.

        18

        Avrupa'dan talipleri olan Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılmak istediği kaydedilirken önümüzdeki günlerde Walace konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir.

        19

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ