Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dünya Beşiktaş'ı konuşuyor: Türk dayanışması! Beşiktaş tribünlerinden oyuncak yağmuru - Beşiktaş BJK haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Tuttomercato (İtalya): 'Türk dayanışması' isimli başlıkla verilen haberde, ''Türkiye'yi sarsan deprem sonrası çok sayıda çocuğa dayanışma jesti olarak binlerce pelüş hayvan ve oyuncak tribünlerden sahaya uçtu'' ifadeleri kullanıldı.

        2

        ESPN: Güzel oyun. Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklara gönderilmek üzere sahaya oyuncak ve pelüş hayvanlar fırlattı.

        3

        Sportface (İtalya): ''Beşiktaş , depremden sonra ilk kez ligde oynamaya döndü ve taraftarlar dayanışma göstergesi olarak korkunç olaydan etkilenen çocuklar için sahaya oyuncak ayılar attı.''

        4

        TuttoNapoli (İtalya): ''Bir kez olsun, bir futbol maçının yarıda kesilmesi olumlu bir haber oldu. Beşiktaş ile Antalyaspor arasında İstanbul'da oynanan maçta, taraftarların Türkiye'yi yıkan depremin ardından yerinden edilen çok sayıda çocuğa dayanışma jesti olarak binlerce pelüş hayvan ve oyuncağı tribünlerden sahaya attı.''

        5

        Reuters: Beşiktaş taraftarları, Pazar günü oynanan Antalyaspor maçında Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenen çocuklara bağışlamak için binlerce pelüş oyuncağı sahaya fırlattı.

        6

        CBS Sports Golazo: Güzel oyun!

        7

        ABola (Portekiz): Gözyaşları içinde! Beşiktaş - Antalyaspor maçında futbol arka planda kaldı. Yıkıcı depremlerin ardından çok sayıda çocuğa yönelik taraftarların dayanışma jesti olarak binlerce oyuncak tribünlerden sahaya uçtu.

        8

        Lega Serie A (İtalya): Hayat spordan fazlasıdır. Depremden etkilenen çocuklar anısına iç açıcı bir jest gerçekleşti

        9

        Ojogo (Portekiz): Taraftarlar futbolu bir an için unutup, ülkeyi kasıp kavuran depremlerin mağduru çocuklar için büyük bir dayanışma jesti yaparak sahaya oyuncak fırlattı.

        13

        Lequipe (Fransa): Beşiktaş taraftarları depremzedeler anısına sahaya binlerce oyuncak fırlattı.

        14

        Lavanguardia (İspanya): Beşiktaş stadında taraftarlar insanlık dersi veriyor. Binlerce taraftar maçın 4.17. dakikasında sahaya oyuncak bebekler ve oyuncak ayılar fırlattı. Bu dayanışmayla hayatta kalanlara ulaşmayı amaçlıyorlar.

        15

        Mundodeportivo (İspanya): Beşiktaş stadına pelüş yağmuru! Türk takımının taraftarları, Antalyaspor maçında depremden etkilenen çocuklara bağışlamak için binlerce pelüş oyuncağı sahaya fırlattı.

        16

        Futbolred (İspanya): Türkiye'de duygusal jest: Beşiktaş maçında pelüş hayvan yağmuru. Çimlere düşen oyuncak bebeklerin sayısı o kadar fazlaydı ki, her iki takımın oyuncuları da gözlerinde yaşlarla, Beşiktaş yetkililerine yardım etmek zorunda kaldı. Çok heyecan vericiydi.

        17

        Voetbal International (Hollanda): Türkiye'de duygusal görüntüler: Ülkedeki depremler on binlerce can aldı. Hakem Abdülkadir Bitigen, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçı tam depremin yaşandığı saat olan 4.17'de durdurdu.

        18

        Voetbalkrant (Hollanda): Yürekleri ısıtan jest: 6 Şubat'ta Türkiye ve Suriye'yi vuran şiddetli deprem tüm dünyayı etkisi altına aldı. Bu arada Türkiye Süper Ligi yeniden başladı ve Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklar için harika bir jest hazırladı.