Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Black Panther: Wakanda Forever ne zaman, hangi tarihte çıkacak ve oyuncuları kimler? Black Panther: Wakanda Forever konusu
        1

        Black Panther: Wakanda Forever filmi için heyecan dorukta. Büyük bir merakla beklenen filmin gösterime tarihi, oyuncuları ve konusu günün hakkında en çok araştırma yapılan konuları arasında yer alıyor. İşte ayrınıtlar...

        2

        BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER NE ZAMAN ÇIKACAK?

        Marvel'in siyah beyaz çizgi roman karakterinin sinemaya aktarıldığı film, Kasım 2022'de vizyona girecek.

        3

        BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER KONUSU

        Black Panther: Wakanda Forever, Wakanda'daki diğer karakterlerin yaşadıklarını anlatıyor. T’Challa’nın ölümünün ardından Wakanda korunmaya çalışılıyor.

        4

        Marvel'in Black Panther'i ABD'li aktör Chadwick Boseman, 2020 yılında kolon kanseri nedeniyle 41 yaşında hayatını kaybetti. Boseman'ın hayatını kaybetmesinin ardından yeni bir hikaye izleyiciyle buluşacak. Oyuncunun anısına “Black Panther” rolünü kimseye verilmedi ve hikaye başka türlü devam edecek.

        5

        BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER OYUNCULARI

        Filmin Kadrosunda Lupita Nyong'o, Winston Duke, Angela Bassett, Letitia Wright, Danai Gurira, Florence Kasumba, Tenoch Huerta, Florence Kasumba, Alex Livinalli, Michaela Coel gibi isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ