Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)BURSA´da etkili olan kar yağışı, vatandaşları sokak hayvanları için harekete geçirdi. Yaralı köpek ihbarı alan, Bursa Arama Kurtarma (BAKUT) Derneği üyeleri karla kaplı sokaklarda saatlerce arama yaptı. Bir sokak arasında bulunan köpek, bakıma alındı.

        Merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi´nde sokakta başı boş gezen yaralı köpeği görenler, durumu BAKUT´a bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen BAKUT ve Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, karla kaplı sokaklarda yaralı köpeği aradı. Saat 11.30´da başlayan arama çalışmaları, saat 13.00 sularında sonuç verdi. Bir sokakta bulunan köpek, korkup kaçmaya çalışınca ekipler ile arasında kovalamaca yaşandı. Yaralı köpek, uyuşturucu iğne ile vurularak yakalandı.

        Durumu ağır olduğu belirtilen köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü´ne götürülerek bakıma alındı. Bu arada BAKUT ekipleri, sokaklarda gördükleri köpekleri de elleriyle besledi. DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez Gökhan ÖZHAN

        2022-01-23 20:47:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler