Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Comolli'yi ayrılığa götüren süreç! "Rize'ye gelmeyecek" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        12 Haziran 2018'den itibaren sportif direktörlük görevini yürüten Damien Comolli, dün Ali Koç'la yaptığı görüşmenin ardından istifa ederek görevinden ayrıldı.

        2

        Geldiği günden bu yana birçok tartışma konusuyla sürekli gündemde kalan Comolli'nin ayrılığının perde arkası da ortaya çıktı.

        3

        Eintracht Frankfurt'tan transfer edilen Simon Falette hamlesiyle birlikte gündem Damien Comolli ve oyuncunun menajerlik şirketi oldu.

        4

        Falette ismi sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konulardan biri olurken Damien Comolli'ye de eleştiriler yöneltilmeye başlandı.

        5

        Daha önce Adil Rami transferinin ardından yapılan eleştirilerin akabinde yaşanan gelişmeler ise yönetim ile Comolli arasındaki ilk çatlakları doğurdu.

        6

        Fransız savunmacıya yönelik eleştirilerin artmasının ardından Rami'nin en çok koşan oyuncu olduğu bir antrenman verisinin sızması, başkan ve yönetim kanadında büyük tepki toplamıştı.

        7

        Falette transferinin ardından yeniden gündem olan Comolli'nin eleştirilere verdiği yanıt ise herkesi şoke etmişti.

        8

        Kulübün iletişim ekibinin ve başkanın bilgisi olmadan bir Twitter hesabı açan Comolli, buradan yaptığı açıklamayla dikkatleri çekti.

        9

        Comolli'nin Falette'in menajerlik şirketiyle bir bağının olmadığını ve bu transferi Başkan Koç'un yaptığını dile getirmesi yönetim ile Fransız sportif direktör arasındaki bağları iyiden iyiye gerdi.