Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç Cuma mesajları 29 Kasım 2019! En anlamlı, resimli, yeni Cuma mesajları gönderin: Hayırlı Cuma'lar
        1

        Cuma mesajları, ile günün rahmeti ve bereketini sevdiklerinizle paylaşın. İslam dininin mübarek gün olarak kabul ettiği Cuma günlerinde, öğle ezanı ile birlikte Cuma namazı kılınır. Cuma namazı farz-ı ayındır. Uzakta olan sevdiklerinizi en özel, anlamlı ve yeni Cuma mesajlarını göndererek mutlu edebilirsiniz. Resimli, kısa ve Türk bayraklı en yeni Cuma mesajları haberimizde.

        CUMA MESAJLARI - 29 KASIM 2019

        Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları,kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve Huzurla HAYIRLI CUMALAR.

        2

        'Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ' (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

        3

        Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Nurlu Cumalar...

        7

        Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

        8

        Ya Rabbi! Son nefesimizde bizleri iman-ı kâmilden ayırma! Bizlere ölüm acısı çektirme, kabir azabı yaşatma Allah"ım! Hayırlı Cumalar.

        9

        Ya Rabbi! Çabamızı karşılıksız bırakma, günahlarımızı bağışla, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla. Hayırlı Cumalar.