Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Damla Ersubaşı: Aşırı korktum ve panikledim - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. Çiftin kızları Zehra, 2017 yılında dünyaya gelmişti.

        2

        İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

        Oyuncu, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Çiftin ikinci kızları Zeynep Nisa, Florya'daki özel bir hastanede dünyaya geldi.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ersubaşı, ameliyathanede doğuma hazırlandığı anlarda yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.

        4

        "Aşırı korktum ve panikledim" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        5

        Ağlaya ağlaya girdiğim doğumhanede ne zaman ki Can Hoca'yı gördüm, o zaman rahatladım ama gerçekten neden çözemedim bu defa? Aşırı korktum ve panikledim. Herhalde yüz kez 'Hocam hemen ağlatın olur mu?' diye başının etini yedim Can Hoca'nın.

        6

        "TAHMİN BİLE ETMEK İSTEMİYORUM"

        Kucağıma alana kadar bütün stresimi, gerginliğimi yatıştırıp, beni sakinleştirmeseydi nasıl olurdum tahmin bile etmek istemiyorum. Bence bir hamilenin bu süreçte yaşayabileceği en en en önemli şey; anne-doktor diyaloğu. İyi ki varsınız hocam...

        7

        İHANET İDDİASI

        Çift, ihanet haberleriyle gündeme gelmişti. Mustafa Can Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edilmişti.

        8

        Çıkan haberlerin ardından Damla Ersubaşı, konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

        9

        BUZLAR ERİDİ

        Oyuncu, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" diyerek barıştıklarının sinyalini vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ