Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ, (DHA) - Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 kaybedip son sıradan kurtulamayan Yukatel Denizlispor yarın evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı'nda Alper Ulusoy düdük çalacağı müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Lopes ve Pantilimon'un ayrıldığı Denizlispor'da sakatlıkları süren Özgür Çek, Ahmed Yasin, Ayman ben Mohamed ve Recep Niyaz bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Cezası sona eren Özer Özdemir ile sakatlığı sona eren kaleci Hüseyin Altıntaş ise kadrodaki yerlerini alabilecek. 

        Teknik direktör Hakan Kutlu, puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi. Çok kritik haftalara girdiklerini anlatan Kutlu, "Kasımpaşa maçı kolay olmayacak. Ancak kazanmak adına sahada basmadık yer bırakmamalıyız. Ben takıkıma inanıyorum. Bu maçtan alacağımız galibiyetle ümidimizi sürdüreceğiz. Kesinlekle hata yapma lüksümüz yok. Evimizde kolay kolay yenilmiyoruz. Yine aynı şekilde Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inancım tam" diye konuştu. Denizlispor bu karşılaşma öncesi 25 puanla 21'nci sırada bulunuyor. DHA-Spor Türkiye-Denizli DENİZLİ, (DHA)

        2021-04-07 12:12:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler