Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Ergin Ataman'dan ilginç protesto! (Kulaklıkla maça çıktı) - Basketbol Haberleri

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaşırken, Efes Başantrenörü Ergin Ataman’ın maç öncesinde ısınmada kulaklık takması dikkat çekti. Deplasman tribününde yer alan sarı-lacivertli taraftarların Ataman aleyhinde yaptığı tezahüratlara deneyimli çalıştırıcı da kulaklık takarak tepki gösterdi.

        "HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIM”

        Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ataman Fenerbahçe’nin ev sahipliğini yaptığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gidip, gitmeyeceğinin sorulması üzerine, “Küfür olayı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu’nun disiplin yönetmeliğini inceledim. Hayretler içerisinde kaldım. Eskiden küfür olduğu zaman maçlarda 3 anons olur, o takımlar ceza alırdı. Bu serbest bırakılmış. 6 ve 7 kez oluncaya kadar isteyen istediği gibi küfür edebiliyormuş. Salonlarda bunu da görmüş olduk. Bastır parayı, gel burada istediğin kadar, istediğin kişiye küfür et. Nasıl bir disiplin yönetmeliği yayınlanmış, şaşırdım. Maç öncesi bunları duymamak için kulaklıkla çıktım, müzik dinledim” şeklinde konuştu.

        “ÜLKER ARENA'YA GİDECEĞİM”

        Deplasmandaki maçlarda gerekli tedbirlerin alınmasını beklediğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Orada geçmişte çok tatsız olaylar yaşandı. Ama bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesiyle dünyanın her yerine gittim. Onun için Ülker Arena’ya da giderim. Sonuçta Spor Bakanlığımız var, İçişleri Bakanlığımız var. Spor şubemiz var. Bu konuda herhangi bir endişem yok. Tek beklentim Türkiye’de yıllar önce yapılan 6222 sayılı kanun var. Beklentim bu yasanın kullanılması. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızı, Sayın İçişleri Bakanımızı ve spor şubeyi göreve çağırıyorum. Ben profesyonel bir antrenörüm. Kulübüm şampiyonluk mücadelesi veriyor ve takımın başında olmamı istiyor. Bende Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gideceğim” ifadelerini kullandı.

        “BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ, SLOGANIMIZ BU”

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ile ilgili olarak ise Ergin Ataman, “Sosyal medya hesabımdan yazdım. Biz bu senenin flaş takımıyız. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandık. Normal sezonu birinci bitirdik ve Euroleague’de final oynadık. Bunu nasıl yaptıysak, finalde de Fenerbahçe’yi geçip, şampiyon olacağız. Biz şampiyon olacağız, sloganımız bu” dedi.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ