Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Eser Yenenler baba oldu - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız ile geçtiğimiz yıl birliktelik yaşamaya başlamıştı.

        2

        Aile arasında düzenlenen bir nikah töreniyle evlendikleri konuşulan Eser Yenenler ile Berfu Yıldız'ın düğün töreni geçtiğimiz aylarda gerçekleşmişti.

        3

        "ALLAH KISMET EDERSE OĞLUMUZ OLACAK" DEMİŞTİ...

        Çift, çıkan haberlerin ardından bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından, "Bebeğimizin cinsiyeti erkek. Allah kısmet ederse bir oğlumuz olacak. Çok mutlu ve heyecanlıyız" sözleriyle açıklamıştı.

        4

        İkili, bebeklerinin adını ise YouTube kanallarına çektikleri videoda duyurmuştu. İkili, oğullarının adının Kuzey olacağını açıklamıştı.

        5

        ESER YENENLER BABA OLDU

        Çiftin bebekleri Kuzey, dünyaya geldi. Anne-baba olan çiftten Berfu Yıldız, mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

        6

        "HOŞ GELDİN AİLEMİZE KÜÇÜK KUZEY"

        Berfu Yıldız, bu paylaşımına, "Hoş geldin ailemize küçük Kuzey. İyi ki geldin" notunu düştü. Yıldız'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve "Maşallah" yorumu aldı.

        7

        "EVİN EN TATLI YERİ KUZEY'İN ODASI OLDU"

        Oğulları Kuzey'in odasını düzenleyen çiftten Berfu Yıldız Yenenler, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından heyecanını dile getirmişti. Yenenler, "Evin en tatlı yeri Kuzey'in odası oldu. Şaka gibi... Biz uraştık durduk. Yok salondu, yok mutfakti yine en güzelini Kuzey yaptı. Şanslı çocuk olacak herhalde. Odanın tamanının bitmesine de üç beş bir şey kaldı. Sonra hepsini göstereceğim" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ