Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in cezasına Galatasaray'dan tepki! - Galatasaray Haberleri

        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim'e Kayserispor maçındaki açıklamalarından dolayı 4 maç men cezası verirken sarı-kırmızılılardan bu karara tepki geldi.

        "19.05 OLMASI DA TESADÜF DEĞİL SANIRIM!"

        Terim'in kızlarından Merve Terim, sosyal medyadan cezanın saat 19.05'te paylaşılmış olmasına dikkat çekip "Cezanın 19.05 olması da tesadfü değil sanırım. Organize kötülüğün profesyonelleşmiş hali dedi tam da bu!" ifadelerini kullanırken Buse Terim ise "Çünkü adaletiniz yok!" paylaşımını yaptı.

        REKLAM

        DONK VE SÜMERTAŞ'TAN MESAJ

        Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Donk, "Hojam yanındayız" yazarken Galatasaray Futbol A Takım Medya Koordinatörü Hande Sümertaş ise Terim'in gülen bir videosunu paylaşıp "Durduramayacaksınız" ifadesini kullandı.

        .png
        .png

        YUSUF GÜNAY'DAN TEPKİ!

        Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Terim'in cezasına Twitter'dan şu tepkiyi verdi: "Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in eleştiri sınırları içinde yaptığı bir konuşma için 4 maç ceza verilmesi akla, vicdana ve hukuka aykırıdır. Bu cezanın 19.05’te açıklanması ise Galatasaray camiasına büyük saygısızlıktır."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ