Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe, Benfica'yı elerse hangi takımla eşleşecek? Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile karşı karşıya gelerek Devler Ligi grupları için kapıyı aralamaya çalışacak.

        2

        Sarı Kanarya, Benfica'yı elemesi halinde gruplara katılabilmek için bir eleme turu daha oynayacak.

        3

        Fenerbahçe'nin, kura çekimi 6 Ağustos Pazartesi günü yapılacak bu turdaki rakibi de otomatik olarak belli oldu.

        4

        3. ön eleme turunda Fenerbahçe - Benfica eşleşmesinin dışında, Slavia Prag-Dinamo Kiev, Standart Liege-Ajax ve Paok-Spartak Moskova eşleşmeleri oluşmuştu.

        5

        Slavia Prag-Dinamo Kiev ve Fenerbahçe-Benfica eşleşmelerinin galipleri kurada seribaşı olarak yer alacak.

        6

        UEFA'nın aldığı karar nedeniyle Ukrayna ve Rus takımları birbirine rakip olamıyor. Bu yüzden Slavia Prag-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibi ile PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin galibi eşleşemeyecek.

        7

        Sonuç olarak Fenerbahçe turu geçmesi halinde PAOK-Spartak Moskova maçlarının galibi ile Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Play-Off mücadelesi verecek.

        8

        Şampiyonlar Ligi Play-Off müsabakalarında ilk maçlar 21-22 Ağustos'ta, rövanşlar ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

        9

        BENFICA'DAN SONRA BİR İNTİKAM ŞANSI DAHA

        Fenerbahçe, Avrupa Ligi yarı finalinde elendiği Benfica'yı saf dışı bırakarak 2013'teki eşleşmenin rövanşını almak istiyor.

        10

        Kanarya, Benfica'yı elerse yine bir intikam şansı doğacak. Fenerbahçe, eşleşme ihtimali bulunan PAOK ve Spartak Moskova'yla daha önce karşılaşmış ve iki elemeden de eli boş dönmüştü.

        11

        2010/2011 sezonu başında Avrupa Ligi play-off'unda Yunanistan temsilcisi PAOK'a elenen Fenebrahçe, 2012/2013 sezonu başında ise Şampiyonlar Ligi play-off'unda Rusya ekibi Spartak Moskova'ya diş geçirememişti.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ