Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe haberleri! Ersun Yanal yaraları sarıyor... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertliler'de personelinden futbolcusuna herkesin asık suratı yerini yavaş yavaş tebessüme bırakıyor.

        2

        Futbolcular antrenmanlar dışındaki sürelerde geçmişin aksine birbiriyle vakit geçirirken, gruplaşma ortamının tamamen ortadan kalkması için başta teknik direktör Ersun Yanal ve idari menajer Volkan Ballı yoğun çaba gösteriyor.

        3

        Bu çaba ilk günlerinden meyvelerini vermeye başlarken, özellikle tecrübeli futbolcular da bu ortama ekstra katkı sağlıyor.

        4

        Takımda etkisi net bir şekilde hissedilen konulardan birisi de başta Volkan Demirel olmak üzere Dirar ve Aatıf'ın takıma dönmesi.

        5

        Volkan ağırlığı ve tecrübesiyle takımdaki etkisini hissettirirken, Dirar ve Aatıf da yeniden takımın neşe kaynağı olmaya başladılar. İkili takımda oldukça sevilirken, kampın yıldızları şimdiye kadar onlar oldu.

        6

        Takımda teknik kadronun yaptığı en önemli tespitlerden biri oyuncuların gerçek anlamda saygı ve sevgiye muhtaç olmaları. Bu durum doğal olarak her şeye etki ediyor. Bu yüzden samimiyet ve sıcak temas teknik kadronun adeta parolası.

        7

        Gece geç saatlere kadar çalışan Ersun Yanal ve ekibi bu özverili çalışmalarıyla takımın toparlanması için yaraları sarıyor.

        8

        Bu pozitife dönmeye başlayan hava doğal olarak çalışmalara da yansıyor. Gerçek anlamda problemli bir dönem geçiren futbolcu topluluğu antrenmanlarda sanki genç oyuncular gibi heyecanla Ersun Yanal'ın kendilerinden istediklerini uygulamak için çabalıyorlar.

        9

        Fakat teknik direktör Ersun Yanal bunu geçmiş dönemlere saygısızlık olmaması adına dillendirmese de takım mental kısım bir yana fiziksel açıdan da oldukça yetersiz durumda. Bunun da düzeltilmesi için oldukça bilimsel bir yoldan çalışmalar devam ediyor.

        10

        Sadık Çiftpınar'ın transferi de sahada göstereceği etkinin ötesinde takıma pozitif bir hava da kattı. Sadık'ın iyi bir Fenerbahçeli olması takımda ilk yarıda Fenerbahçe değerlerinden uzaklık sorunu açısından iyi bir etki etti. Bu açıdan Sadık sahadaki bir açığın yanısıra mental olarak da önemli bir açık kapattı.

        11

        Günü izinli geçirecek Fenerbahçe'de kamp dış etkenleri katmazsak şu ana kadar sorunsuz devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal özellikle bir tedavi sürecinde olduklarını, takımla hassas bir düzen oluşturulduğunu düşünüyor ve bu yüzden taraftarların antrenman izleme konusunda anlayış göstermelerini talep ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ