Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol SON DAKİKA: Fenerbahçe'de Erol Bulut'un yerine üç aday! Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig'de geride kalan 30 haftada 59 puan toplayabilen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Sarı-lacivertlilerin sezon başından bu yana oynadığı futbol eleştiri konusu olurken teknik direktör Erol Bulut'a şans tanınmış ve arkasında olunduğu mesajı verilmişti.

        3

        Beşiktaş derbisinde ortaya konan oyun ve yaşanan puan kaybı sonrası teknik direktör değişikliği ciddi bir ihtimal olarak masada bulunuyor.

        4

        İç sahada tarihinin en kötü serisini yaşayan Fenerbahçe'de bu soruna bir türlü çözüm bulunamaması, camianın oyun beklentisine yanıt verilecek futbolun sahaya yansımaması, Altay Bayındır dışında göze çarpan bireysel performansın olmaması Erol Bulut'un hem yönetim hem de Samandıra tarafındaki kredisini bitirdi.

        5

        Fenerbahçe yönetimi ve sportif direktör Emre Belözoğlu kısa süre içerisinde bir kez daha bir araya gelecek ve bu konuyu masaya yatıracak.

        6

        Sarı-lacivertliler, ligin sonuna 10 hafta kalmışken milli arayı iyi değerlendirmek ve muhtemel değişikliği bu dönemde gerçekleştirmeye sıcak bakıyor.

        7

        ÜÇ ADAY VAR!

        Arjantin'de yayın yapan TNT Sports kanalında gazeteci Martin Castilla, sarı-lacivertli kulübün River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo ile ilgilendiğini açıkladı.

        8

        45 yaşındaki teknik adama birkaç gün içerisinde resmi teklif yapılacağı belirtilirken, ekonomik anlamda büyük bir teklif yapılması halinde Gallardo'nun 'evet' diyeceği kaydedildi.

        9

        2014'ten beri River'ı çalıştıran Gallardo, kulübe en başarılı dönemlerinden birini yaşattı. Gallardo, 2'si Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi sayılan Libertadores olmak üzere 12 kupa kazanmayı başardı.

        10

        GÜNDEMDEKİ DİĞER İSİMLER

        Fenerbahçe'de Almanya Milli Takımı'ndan ayrılacağını duyuran Joachim Löw de öne çıkan isimler arasında.

        11

        Bir dönem sarı-lacivertli kulüpte görev yapan Löw için girişimlerin başladığı iddia edilmişti.

        12

        2006'dan bu yana Almanya Milli Takımı'nda görev yapan 61 yaşındaki teknik adama İspanya Futbol Federasyonu'nun da ilgisinin bulunduğu ve EURO 2020'den sonra İspanya Milli Takımı'nın başına düşündükleri belirtildi.

        13

        1989-99 sezonunda da Fenerbahçe'yi çalıştıran Löw'ün dışında masada bulunan diğer bir isim ise Zlatko Dalic.

        14

        Fenerbahçe'nin bu sezonu geçici bir çözümle tamamlaması ve EURO 2020 sonrasında Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic'i göreve getirmesi de ihtimaller arasında.

        15

        Dalic'in dışında adı geçen isimler ise şöyle:

        Lucien Favre

        16

        Marcelo Bielsa

        17

        Andre Villas-Boas

        18

        Leonardo Jardim

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ